Barış Canbazoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. Lastiklerin özelliklerini araştırdım ancak ıslakta en iyi performansı hangisi sunuyor bilemedim. Efficientgrip daha iyi gibi duruyor. Araç focus 2 1.6 tdci hatchback Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Eagle Sport , ıslak zeminde daha zayıftır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce eagle sport 2 yerine petlas alınsa daha iyidir ıslak zeminde efficentgrip oldukça iyi ve goodyearın üst seviye lastiğidir 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnternette bir sitede yazan yakıt tüketimi ve ıslak zeminde yol tutuşu bilgileri diğer sitede yazanla uymuyor. Teşekkür ederim arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Önemli olan ıslak zeminse Nokian derim başka demem. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Fiyat önemli değilse neden Goodyear anlamadım. Conti PC 7 yada Nokian wetproof tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Barış Canbazoğlu yazdı: Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. Almanı gereken yegane lastik Continental ContiPremium Contact 7’dir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts