Barış Canbazoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. Lastiklerin özelliklerini araştırdım ancak ıslakta en iyi performansı hangisi sunuyor bilemedim. Efficientgrip daha iyi gibi duruyor. Araç focus 2 1.6 tdci hatchback Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Eagle Sport , ıslak zeminde daha zayıftır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce eagle sport 2 yerine petlas alınsa daha iyidir ıslak zeminde efficentgrip oldukça iyi ve goodyearın üst seviye lastiğidir 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İnternette bir sitede yazan yakıt tüketimi ve ıslak zeminde yol tutuşu bilgileri diğer sitede yazanla uymuyor. Teşekkür ederim arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önemli olan ıslak zeminse Nokian derim başka demem. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fiyat önemli değilse neden Goodyear anlamadım. Conti PC 7 yada Nokian wetproof tavsiye ediyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. Almanı gereken yegane lastik Continental ContiPremium Contact 7’dir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aracımın üzerinde gelen Dunlop lastikleri 60.000 km ye kadar kullandım. Patinaj ve kayma başlayınca Polonya üretimi Goodyear Efficient grip lastik aldım. Inanın 60.000 km deki Dunlop lastikten hiç bir farkını göremedim. Erken patinaja düşüyor sert frende hemen Abs devreye giriyor. Şu an 50.000 km yi doldurdum ve degiştirmek üzereyim. Ikinci ve yeni aracımın üzerinde Hankook lastikler var ve 5000 km lik kullanımda memnunum . Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mondeo mk4 de 215/50 17 ölçüsünde efficientgrip performance kullanmıştım. Bir sorun yaşamamıştım memnundum. Şimdi 235 45 18 nokian powerproof kullanıyorum bu ikinci takımım, ilki rus/fin şimdiki çin üretimi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce eff. Grip 2. uzun km ömrü en sessizlerden ıslakta geyat iyi fren mesafesi kuru zeminde turanza6 ya ile aynı Yorum bağlantısı
Recommended Posts