İçeriğe Yönlendir

Goodyear'dan Hangi Lastikler Seçilmeli?

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu

Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. Lastiklerin özelliklerini araştırdım ancak ıslakta en iyi performansı hangisi sunuyor bilemedim. Efficientgrip daha iyi gibi duruyor. Araç focus 2 1.6 tdci hatchback

IMG_20260413_182519.jpg

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Eagle Sport , ıslak zeminde daha zayıftır. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

eagle sport 2 yerine petlas alınsa daha iyidir ıslak zeminde efficentgrip oldukça iyi ve goodyearın üst seviye lastiğidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu

İnternette bir sitede yazan yakıt tüketimi ve ıslak zeminde yol tutuşu bilgileri diğer sitede yazanla uymuyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Önemli olan ıslak zeminse Nokian derim başka demem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Fiyat önemli değilse neden Goodyear anlamadım.

Conti PC 7 yada Nokian  wetproof tavsiye ediyorum.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Barış Canbazoğlu yazdı:

Tek isteğim ıslak zeminde daha iyi yol tutan lastiği almak. Yakıt tüketimi umrumda değil. Fiyat da umrumda değil. 

Almanı gereken yegane lastik Continental ContiPremium Contact 7’dir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Aracımın üzerinde gelen Dunlop lastikleri 60.000 km ye kadar kullandım. Patinaj ve kayma başlayınca Polonya üretimi Goodyear Efficient grip lastik aldım. Inanın 60.000 km deki  Dunlop lastikten hiç bir farkını göremedim. Erken patinaja düşüyor sert frende hemen Abs devreye giriyor. Şu an 50.000 km yi doldurdum ve degiştirmek üzereyim. Ikinci ve yeni aracımın üzerinde Hankook lastikler var ve 5000 km lik kullanımda memnunum . 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Mondeo mk4 de 215/50 17 ölçüsünde efficientgrip performance kullanmıştım. Bir sorun yaşamamıştım memnundum.

Şimdi 235 45 18 nokian powerproof kullanıyorum bu ikinci takımım, ilki rus/fin şimdiki çin üretimi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...