Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Rakım olarak 1000 metrede kabaca 3-4kwh ekstra harcıyorsun. inerken de geri alıyorsun. ona göre plan yapabilirsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Rakım olarak 1000 metrede kabaca 3-4kwh ekstra harcıyorsun. inerken de geri alıyorsun. ona göre plan yapabilirsin. rampa yukarı bile rejenerasyonu becermişimdir Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 26 yaşındaki 530'um uydudan konumu belirleyip rakımı söylüyor. Harita ve rakım bilgisi bagajdaki yol bilgisayarının DVD sinden okunuyor. Rakım önemli, çeki çekerken büyük faydası var... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: sana https://abetterrouteplanner.com/ bunun aplikasyonu lazım. İndir kullan sana hangi rampada kaç wat yakacan hesaplar. Şarj etmen gereken yeride gösterir. Carplay kullanımı için pro olman gerek.. o da paralı canım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Carplay kullanımı için pro olman gerek.. o da paralı canım. benim elektrikli arabm olsa alırdım. 3 5 dolar bişiy Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: benim elektrikli arabm olsa alırdım. 3 5 dolar bişiy Parasına bakmadım ama, çok ihtiyaç duymuyorum. aşağı yukarı menzilimiz belli. Bir de biz başka hesaplar da yapıyoruz.. Elektrik fiyatları bazı yerde 10 lira bazı yerde 15 lira.. O uygulama bunları hesap etmiyordur. Biz ucuz bulunca fullüyoruz, pahalıya girmek zorunda kalırsak, ucuz istasyona gidecek kadar alıyoruz. Bu uygulama o hesabı bilmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts