İçeriğe Yönlendir

Carplay ile Çalışan Rakım (yükseklik) Gösteren Uygulama

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Rakım olarak 1000 metrede kabaca 3-4kwh ekstra harcıyorsun. inerken de geri alıyorsun. ona göre plan yapabilirsin. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Rakım olarak 1000 metrede kabaca 3-4kwh ekstra harcıyorsun. inerken de geri alıyorsun. ona göre plan yapabilirsin. 

rampa yukarı bile rejenerasyonu becermişimdir

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

26 yaşındaki 530'um uydudan konumu belirleyip rakımı söylüyor.

Harita ve rakım bilgisi bagajdaki yol bilgisayarının DVD sinden okunuyor.

Rakım önemli, çeki çekerken büyük faydası var...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

sana https://abetterrouteplanner.com/ bunun aplikasyonu lazım. İndir kullan sana hangi rampada kaç wat yakacan hesaplar. Şarj etmen gereken yeride gösterir.

Carplay kullanımı için pro olman gerek.. o da paralı canım. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

benim elektrikli arabm olsa alırdım. 3 5 dolar bişiy

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

benim elektrikli arabm olsa alırdım. 3 5 dolar bişiy

Parasına bakmadım ama, çok ihtiyaç duymuyorum. aşağı yukarı menzilimiz belli. 

Bir de biz başka hesaplar da yapıyoruz.. 

Elektrik fiyatları bazı yerde 10 lira bazı yerde 15 lira.. O uygulama bunları hesap etmiyordur. 

Biz ucuz bulunca fullüyoruz, pahalıya girmek zorunda kalırsak, ucuz istasyona gidecek kadar alıyoruz. 

Bu uygulama o hesabı bilmiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Sinan Akgöl yazdı:

Gps status toolbox var arkada googlemapste calisiyor

Mehmet Ozyurek yazdı:

Bunu ben beceremedim.. Yapabilirsen haber ver hocam. 

Bugün denedim Android autoda yükseklik göstermiyor, kendi ekranında yükseklik gösteriyor.

Uygulamayı kaldıracağım. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Parasına bakmadım ama, çok ihtiyaç duymuyorum. aşağı yukarı menzilimiz belli. 

Bir de biz başka hesaplar da yapıyoruz.. 

Elektrik fiyatları bazı yerde 10 lira bazı yerde 15 lira.. O uygulama bunları hesap etmiyordur. 

Biz ucuz bulunca fullüyoruz, pahalıya girmek zorunda kalırsak, ucuz istasyona gidecek kadar alıyoruz. 

Bu uygulama o hesabı bilmiyor. 

Şimdi baktım aylık 5 euro.  Bir günlük kahve param. Yıllık 50 euro. Oda bir yılda Steam üzerinden satın aldığım oyunlar kadar. 
netflix, yutube, google drive, gemini, üyeliklerimin yanına bir tanede Abrp üyeliğim olurdu. Tabi şirket Elektrikli arabalarımızı bizlere sununca alacam. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben aldım abi, yıllık şekilde aldım. Bir de banka kampanyası ile 300 lirasını geri verdi. 

Çok güzel ve pratik bir uygulama. Benim araçtan canlı veri de çekebiliyor, anlık şarjımı vs görüp ona göre değişiklik yapıyor gerekşrse

tarihinde Ü.Emre Kartal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

Ben aldım abi, yıllık şekilde aldım. Bir de banka kampanyası ile 300 lirasını geri verdi. 

Çok güzel ve pratik bir uygulama. Benim araçtan canlı veri de çekebiliyor, anlık şarjımı vs görüp ona göre değişiklik yapıyor gerekşrse

Google gibi değil, içerği sınırlı, trafik bilgisi peki başarılımı. Uzun yolda olmazsa olmaz ama şehir içi için nasıl. Aradığın adrese nokta atışı google gibi götürüyormu. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Şimdi baktım aylık 5 euro.  Bir günlük kahve param. Yıllık 50 euro. Oda bir yılda Steam üzerinden satın aldığım oyunlar kadar. 
netflix, yutube, google drive, gemini, üyeliklerimin yanına bir tanede Abrp üyeliğim olurdu. Tabi şirket Elektrikli arabalarımızı bizlere sununca alacam. 

İşte her ay bir şeylere para veriyor olmak insanın zoruna gidiyor. 

Ücretsiz bir yolu varsa, onu kullanırım. Ki yandex mis gibi program zaten.. Rakım işini de çözebilsem iyiydi. 

Ü.Emre Kartal yazdı:

Araçtan veriyi nasıl çektirdin. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Google gibi değil, içerği sınırlı, trafik bilgisi peki başarılımı. Uzun yolda olmazsa olmaz ama şehir içi için nasıl. Aradığın adrese nokta atışı google gibi götürüyormu. 

İstanbul içinde sorun yaşamadım, trafik bilgisi de iyiydi. Belki de google üzerinden alıyor olabilir, onun gibi yol üzerindeki şerit daralması, kaza, kontrol noktası vs bildirimi vardı. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Araçtan veriyi nasıl çektirdin. 

Özel hiçbir şey yapmadım, carplay ile bağlanması yetti. Telefon zaten araca bağlı olduğundan oradan alıyor veriyi. 

Ancak şöyle bir şey var, 2025 modelde mesela bu olmuyormuş nedense (multimedya sürümleri farklı olduğundan sanıyorum) 

Teslada vs doğrudan bağlanıyor, imkan olmayan araçlarda da obd ile bağlantı kuruluyor elm ile. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...