Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Citroen'de yutup filan izleme yok. Bi zamazingo ile oluyor. Sani bir markadan bahsetti. Öküz alırız o paraya dedim ve kendisine umarım kısa zamanda evlenirsin bedduası ettim. Bütçe 10bin tl. Kasma vs olmadan akıcı ürün bilgileri bekliyorum 1 6 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bedava verdik, beğendiremedik ben daha ne yapayım yaa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Citroen'de yutup filan izleme yok. Bi zamazingo ile oluyor. Sani bir markadan bahsetti. Öküz alırız o paraya dedim ve kendisine umarım kısa zamanda evlenirsin bedduası ettim. Bütçe 10bin tl. Kasma vs olmadan akıcı ürün bilgileri bekliyorum Abi senin 508 de farları ampülleri led ile değiştirdinmi. Led yapınca uyarı felan aldın mı . Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kurtlar Vadisi 45. Bölüm ne izlenir bee Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Wirelesscarplay mibox gibi urunle cozen var abi wireless ama biraz agir calisiyor. Agir calisma menuler arasi gecislerde. 5 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce abi sade citroen yazmışsın model yıl nedir belki uyguna buluruz Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet abi ben şu ürünü kullanıyorum. Çok memnunum. Aradığın her şey var. Google Play ile uygulama da yükleyebiliyorsun. Aynı cihazdan arkadaşım da aldı benden görüp fakat aracını değiştirdiği için kullanma ihtiyacı kalmadı. Hiç kullanmadı sayılır. Cihaz kafana yatarsa görüşebilirim. https://www.trendyol.com/carlinkit/tbox-ambient-android-13-8-128gb-playstore-youtube-kablosuz-carplay-android-oto-sim-kart-android-box-p-843118365 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Citroen'de yutup filan izleme yok. Bi zamazingo ile oluyor. Sani bir markadan bahsetti. Öküz alırız o paraya dedim ve kendisine umarım kısa zamanda evlenirsin bedduası ettim. Bütçe 10bin tl. Kasma vs olmadan akıcı ürün bilgileri bekliyorum 10 Biraz pahalı, indirim yaparsan alırım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Androidde uygulamalar var abi. Carsteam vs. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben bundan aldım,kasma donmayapmadı,youtube beinconnect çalışıyor,son yasaklardan sonra kaldırdım,fiyatına göre fena bir ürün değil,aracında kablolu carplay varsa direk tanıyor. https://tr.aliexpress.com/item/1005008409792603.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.19.73613d12vaGcRN&gatewayAdapt=glo2tur Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Benim önereceğim bir ürün var ama bunu arabaya ya da bir yere takmıyor bardağa koyup direk içiyorsun sonra yutup tiktok mis gibi ne istersen o 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts