İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araç Karşılaştırma / Tavsiye

Melih TURGUT

Recommended Posts

Melih TURGUT

Merhaba, aracım 2015 model Nissan Juke (1.2 TC / SkyPack). Çalıştığım şirkette elektrikli araç şarj istasyonu, şirket personeli kullanımına ücretsiz olduğu için ve her gün işe araçla gelip gittiğim (toplam 55km) için elektrikli araç almak istiyorum. Ayrıca bebeğimiz olduğu için bebek arabasından dolayı bagaj hacmi benim için önemli bir detay. Fiyat aralığım maksimum 1.2 M TL. 

Bu fiyat aralığında alınabilecek modelleri incelediğim zaman öne çıkanlar; Opel Mokka-e ; Opel Corsa-e ; MG4 ; Hyundai Kona (kaza/hasar durumuna göre belki Kıa Niro ??) 

Bahsettiğim araçlar ile ilgili bilgisi olan ya da kullanan varsa eğer yorum ve tavsiyelere şiddetle açığım. Gerekirse telefon ile de bilgi alabilirim. (537 874 98 94)

Kendi araştırmama göre;

MG4 fiyat / performans olarak öne çıkıyor. Ama şarj soketi ile ilgili kullanıcı yorumları var. Şarj deneyimi (özellikle AC ve yazılım tarafı) diğer markalara göre daha problemli şeklinde yorumlar var. 

En çok şehir içi kullanım yapacağım için bu detaydan dolayı Corsa-e öne çıkıyor fakat hacim olarak küçük. 

Mokka-e, Corsa-e ile aynı alt yapı sadece SUV farkı diye belirten çok kullanıcı var. 

Hyundai Kona; en uzun menzil ve en kaliteli altyapı olarak belirtilmiş. 

Sizler ne önerirsiniz ? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Bu aralar ben de TOGG almak için fena hesaplar yapıyorum. Sizin alternatiflerde öne çıkan Hyundai Kona alıp geçin, 

Yorum bağlantısı
Melih TURGUT

T10F aslında çok yakışıklı duruyor ama başlangıç paketi 1.8M TL. Umarım gönlünüze göre olur. Yanıtınız için teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kona al kardeş, düşünecek birşey yok aslında, sana uyar, mg yi zaten direk ele...

togg a gelince, şehir içinde suv gereksiz bence, sedanda gereksiz büyük şehir içi için, t8x byd olmadan çıkarsa o zaman bakarsın.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Melih TURGUT yazdı:

Çalıştığım şirkette elektrikli araç şarj istasyonu, şirket personeli kullanımına ücretsiz olduğu için

firma yapısı kendisi mi üretiyor elektriği 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Eray Aksoylu
  • Yeni Oluştur...