Melih TURGUT 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Merhaba, aracım 2015 model Nissan Juke (1.2 TC / SkyPack). Çalıştığım şirkette elektrikli araç şarj istasyonu, şirket personeli kullanımına ücretsiz olduğu için ve her gün işe araçla gelip gittiğim (toplam 55km) için elektrikli araç almak istiyorum. Ayrıca bebeğimiz olduğu için bebek arabasından dolayı bagaj hacmi benim için önemli bir detay. Fiyat aralığım maksimum 1.2 M TL. Bu fiyat aralığında alınabilecek modelleri incelediğim zaman öne çıkanlar; Opel Mokka-e ; Opel Corsa-e ; MG4 ; Hyundai Kona (kaza/hasar durumuna göre belki Kıa Niro ??) Bahsettiğim araçlar ile ilgili bilgisi olan ya da kullanan varsa eğer yorum ve tavsiyelere şiddetle açığım. Gerekirse telefon ile de bilgi alabilirim. (537 874 98 94) Kendi araştırmama göre; MG4 fiyat / performans olarak öne çıkıyor. Ama şarj soketi ile ilgili kullanıcı yorumları var. Şarj deneyimi (özellikle AC ve yazılım tarafı) diğer markalara göre daha problemli şeklinde yorumlar var. En çok şehir içi kullanım yapacağım için bu detaydan dolayı Corsa-e öne çıkıyor fakat hacim olarak küçük. Mokka-e, Corsa-e ile aynı alt yapı sadece SUV farkı diye belirten çok kullanıcı var. Hyundai Kona; en uzun menzil ve en kaliteli altyapı olarak belirtilmiş. Sizler ne önerirsiniz ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bu aralar ben de TOGG almak için fena hesaplar yapıyorum. Sizin alternatiflerde öne çıkan Hyundai Kona alıp geçin, Yorum bağlantısı
Melih TURGUT 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce T10F aslında çok yakışıklı duruyor ama başlangıç paketi 1.8M TL. Umarım gönlünüze göre olur. Yanıtınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Kona al kardeş, düşünecek birşey yok aslında, sana uyar, mg yi zaten direk ele... togg a gelince, şehir içinde suv gereksiz bence, sedanda gereksiz büyük şehir içi için, t8x byd olmadan çıkarsa o zaman bakarsın. 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Melih TURGUT yazdı: Çalıştığım şirkette elektrikli araç şarj istasyonu, şirket personeli kullanımına ücretsiz olduğu için firma yapısı kendisi mi üretiyor elektriği Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bu alternatiflere göre ben de tercihimi kona'dan yana kullanırdım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Antalyadasınız bence hiç elektrikli işine girmeyin. kapalı garaj varsa olabilir. BYD atto3 alabiliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Melih TURGUT 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce firma serbest bölgede bulunduğu için ve şirketin kendine ait elektrikli araçları olduğu için şirket bünyesinde şarj istasyonu var ama elektrik üretimi yok. Çağlar Bayur yazdı: firma yapısı kendisi mi üretiyor elektriği Mehmet Göktürk yazdı: Antalyadasınız bence hiç elektrikli işine girmeyin. kapalı garaj varsa olabilir. BYD atto3 alabiliyor musunuz? Antalya'da bulunmam ile ilgili yorumunuzu tam anlayamadım. Hava sıcaklığı / batarya konularından kaynaklı mı söylediniz ? Benim amacım yakıt maliyetimi tamamen ücretsiz hale getirmek. Eğer ki elektrikli araç alırsam, haftada 2 kez çok rahat şekilde şarj edebilme imkanım var şirkette. Maalesef bir bilgim yok bu konuda. 1 Yorum bağlantısı
Melih TURGUT 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Maalesef bir bilgim yok bu konuda. Fikri Keleş yazdı: Togg da takas yapıyorlarmi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bence bu fiyat aralığında çocuk için geniş bagaj avantaj olacağı için biraz zorlanırsa e-c4x bulunabilir belki, Togg da finansman avantajı var. Mevcut aracı satıp, fark için bankadan daha düşük faizli ödeyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alman Olsun Çamurdan olsun. Tercihim Opelden yana olur. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Alman Olsun Çamurdan olsun. Tercihim Opelden yana olur. tabi opel almansa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Görkem Karakaş yazdı: tabi opel almansa Opel Papau yeni ginemi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Opel Papau yeni ginemi Stelantis satin aldigi icin artik Fransiz diyebiliriz malesefki GM sonrasi iyice Psa tabanli oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Stelantis satin aldigi icin artik Fransiz diyebiliriz malesefki GM sonrasi iyice Psa tabanli oldu. Mühendislik Hala Alman 6 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Melih TURGUT yazdı: Merhaba, aracım 2015 model Nissan Juke (1.2 TC / SkyPack). Çalıştığım şirkette elektrikli araç şarj istasyonu, şirket personeli kullanımına ücretsiz olduğu için ve her gün işe araçla gelip gittiğim (toplam 55km) için elektrikli araç almak istiyorum. Ayrıca bebeğimiz olduğu için bebek arabasından dolayı bagaj hacmi benim için önemli bir detay. Fiyat aralığım maksimum 1.2 M TL. Bu fiyat aralığında alınabilecek modelleri incelediğim zaman öne çıkanlar; Opel Mokka-e ; Opel Corsa-e ; MG4 ; Hyundai Kona (kaza/hasar durumuna göre belki Kıa Niro ??) Bahsettiğim araçlar ile ilgili bilgisi olan ya da kullanan varsa eğer yorum ve tavsiyelere şiddetle açığım. Gerekirse telefon ile de bilgi alabilirim. (537 874 98 94) Kendi araştırmama göre; MG4 fiyat / performans olarak öne çıkıyor. Ama şarj soketi ile ilgili kullanıcı yorumları var. Şarj deneyimi (özellikle AC ve yazılım tarafı) diğer markalara göre daha problemli şeklinde yorumlar var. En çok şehir içi kullanım yapacağım için bu detaydan dolayı Corsa-e öne çıkıyor fakat hacim olarak küçük. Mokka-e, Corsa-e ile aynı alt yapı sadece SUV farkı diye belirten çok kullanıcı var. Hyundai Kona; en uzun menzil ve en kaliteli altyapı olarak belirtilmiş. Sizler ne önerirsiniz ? Teşekkürler. biraz daha ekleyip sıfır km opel frontera, citröen ec3 aircross veya direkt elektrikli c3 var ondan alın en azından sıfır arabanız olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Antalyadasınız bence hiç elektrikli işine girmeyin. kapalı garaj varsa olabilir. BYD atto3 alabiliyor musunuz? klima beleş tüketecek daha iyi değil mi pilli araba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Yazın çok sıcak piller salata olmasın Ama evet o yönden iyi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: klima beleş tüketecek daha iyi değil mi pilli araba? antalyada alma piller çok ısınır. Erzurumda alma, kalorifer çok yakar menzil düşer. Fanus’ta sürün diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: antalyada alma piller çok ısınır. Erzurumda alma, kalorifer çok yakar menzil düşer. Fanus’ta sürün diyorlar Tabiyy 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts