İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Araç Karşılaştırma / Tavsiye

Melih TURGUT

Recommended Posts

Melih TURGUT
Ü.Emre Kartal yazdı:

C3 aircross uzun menzil öneririm. Eski kasa ile farklı yeni kasalar, cross alırsanız daha ferah olur. Bagaj ihtiyacı çok yok ise c3 te olabilir

aircross daha mantıklı biraz geniş olması lazım. C4 ya da C4x lerde fena değil tasarım olarak ama kalite olarak nedense bana çok tatmin edici gelmiyor ama araştırcağım.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Melih TURGUT yazdı:

aircross daha mantıklı biraz geniş olması lazım. C4 ya da C4x lerde fena değil tasarım olarak ama kalite olarak nedense bana çok tatmin edici gelmiyor ama araştırcağım.

En güzel yontem bos vaktinizde gidin bayilere aklinizdaki araçlara oturun bakin inceleyin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Melih TURGUT yazdı:

Kalite beklentisi göreceli tabiki, ancak fayda/maliyet şeklinde bakarsak kötü bir noktada değil. 

Eğer bütçe uygun ise c4 veya c4x alınabilir ancak uzun menzilli olanı tercih. Güncellerde 54 kw batarya, bir önceki versiyonda hem 54 hem de 44 kw var. 

Kısa menzilli c4 yerine uzun menzilli c3 aircross tercih ederim. Bagaj hacmi daha büyük, iç kısım daha ferah. Eğer çok fazla anahtarsız çalıştırma, cam tavan gibi olmazsa olmazsınız yoksa tercih edebilirsiniz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...