Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Uff ne mangal yapılır bunun bataryasının üstünde bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce doğum günün kutlu olsun reis de 508 e ne oldu ? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Arabanin exper raporuna kadar var malum yerlerde Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Niye bunun önü boşken arkadaki aplanın tükanda sıra var. Çünkü yanlış yere tükkan açmış, biraz daha yaşına uygun yere gitmeliydi. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Mr. King Motosiklet için böbrek satmaktan falan bahsetmiştin bir zamanlar. İkinci böbreği de mi feda ettin? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce V2L var araçta. Yolda kalan araçlarınız şarj edilir. Ayrıca elektrikli mangal yapılır. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: abi kaput boyalı arabayı ben almazdım güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Uzun yol sonrasi ne böcek temizlenir o panjurdan 😂 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce ben şok oldum araçta 72 kw batarya varmış ooo menzili çok yüksek ama şarj hızı düşük gözüküyor Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Hayırlı olsun abi, @Önder Özcanabi gidelim davet etti zaten king belki tatlı falan vardır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Aaaa arabaM. V2v +deri koltuk +bol pil+ ........... ve mavi Yorum bağlantısı
Recommended Posts