Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Uff ne mangal yapılır bunun bataryasının üstünde bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce doğum günün kutlu olsun reis de 508 e ne oldu ? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 4 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arabanin exper raporuna kadar var malum yerlerde 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Niye bunun önü boşken arkadaki aplanın tükanda sıra var. Çünkü yanlış yere tükkan açmış, biraz daha yaşına uygun yere gitmeliydi. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Mr. King Motosiklet için böbrek satmaktan falan bahsetmiştin bir zamanlar. İkinci böbreği de mi feda ettin? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce V2L var araçta. Yolda kalan araçlarınız şarj edilir. Ayrıca elektrikli mangal yapılır. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: abi kaput boyalı arabayı ben almazdım güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Uzun yol sonrasi ne böcek temizlenir o panjurdan 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ben şok oldum araçta 72 kw batarya varmış ooo menzili çok yüksek ama şarj hızı düşük gözüküyor Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun abi, @Önder Özcanabi gidelim davet etti zaten king belki tatlı falan vardır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aaaa arabaM. V2v +deri koltuk +bol pil+ ........... ve mavi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, elektrik lazımsa dolduralım 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız, cezasız ve patlamasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şu sıra uygun fiyatlı ve en donanımlı EV markası. Sanırım servis doğan trend 20 servis açmadığı için elektrikli getiremiyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu sıra uygun fiyatlı ve en donanımlı EV markası. Sanırım servis doğan trend 20 servis açmadığı için elektrikli getiremiyor suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts