Mehmet Kazancıoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Harun Kocaçalışkan yazdı: Uff ne mangal yapılır bunun bataryasının üstünde bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bana patlıcan atmış onları közleriz olurmu? bir de mangalın yağı şöyle bir akacak kalacak bataryanın kenarlarında ısındıkça kokacak her gün kokusu burnunda 4 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Arabanin exper raporuna kadar var malum yerlerde 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Harun Kocaçalışkan yazdı: Niye bunun önü boşken arkadaki aplanın tükanda sıra var. Çünkü yanlış yere tükkan açmış, biraz daha yaşına uygun yere gitmeliydi. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı olsun Mr. King Motosiklet için böbrek satmaktan falan bahsetmiştin bir zamanlar. İkinci böbreği de mi feda ettin? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Nisan Paylaş 15 Nisan V2L var araçta. Yolda kalan araçlarınız şarj edilir. Ayrıca elektrikli mangal yapılır. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Servet Aydın yazdı: abi kaput boyalı arabayı ben almazdım güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Uzun yol sonrasi ne böcek temizlenir o panjurdan 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Nisan Paylaş 15 Nisan ben şok oldum araçta 72 kw batarya varmış ooo menzili çok yüksek ama şarj hızı düşük gözüküyor Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Hayırlı olsun abi, @Önder Özcanabi gidelim davet etti zaten king belki tatlı falan vardır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Aaaa arabaM. V2v +deri koltuk +bol pil+ ........... ve mavi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Allah hayırlı etsin, kazasız, belasız, cezasız ve patlamasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Şu sıra uygun fiyatlı ve en donanımlı EV markası. Sanırım servis doğan trend 20 servis açmadığı için elektrikli getiremiyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu sıra uygun fiyatlı ve en donanımlı EV markası. Sanırım servis doğan trend 20 servis açmadığı için elektrikli getiremiyor suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts