Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gülmez yazdı: suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok Servis değil başka bi durumdu sanki Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Servis değil başka bi durumdu sanki evet başka durummuş ama bulamadım tam olarak şu an olarak mg sadece benzinli satış yapıyor gibi Yorum bağlantısı
Hakan Berk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, rengi çok güzel gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Motoru mu sattın yoksa? Tapulu mal o satmırim Ali Gülmez yazdı: çöp Kaşınma Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun abi, ne tarafa dağılalım Sen sağa dağıt Harun Kocaçalışkan yazdı: Uff ne mangal yapılır bunun bataryasının üstünde Kışın sucuk ekmek satcam Ali Gülmez yazdı: doğum günün kutlu olsun reis de 508 e ne oldu ? Kapıda o da faal Sani Gerşon yazdı: Çok acil toplanmamız lazımmış Acilmiş şartmış Oğuzhan Çakır yazdı: Hayırlı olsun abi kiralık mı Bakılık Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun Mr. King Motosiklet için böbrek satmaktan falan bahsetmiştin bir zamanlar. İkinci böbreği de mi feda ettin? Ruhumu sattım Erdoğan Temur yazdı: abi kaput boyalı arabayı ben almazdım güle güle kullan abi. Fabrikadan boyalı çıkıyor naapalım Mehmet Göktürk yazdı: Tavanda ray var çadıra uyar Cam tavan olmasa evet Çağlar Bayur yazdı: Aaaa arabaM. V2v +deri koltuk +bol pil+ ........... ve mavi Yedek anektar nerde bulamadıM? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gördüm kullandım. Maşallah, deli fişek. 3 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Ruhumu sattım Ucuza gitmiş üstadım.. hiç değilse e-trongillerden bir şey almalıydın ruhuna karşılık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 508 satılma durumu olursa özellikle bana haber verebilir misin @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm kullandım. Maşallah, deli fişek. Emmi Bana hiçbir çinli güven vermiyor mesajin var ama forumda Mg hariç? 😁😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: bulamadıM? YeriNde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce Ali Gülmez yazdı: 508 satılma durumu olursa özellikle bana haber verebilir misin @Servet Aydın Tamamdır. Pili modifiye edip veya etmeden satış olabilir gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Emmi Bana hiçbir çinli güven vermiyor mesajin var ama forumda Mg hariç? 😁😁 Mg ingiliz sayılır ya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts