Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Gülmez yazdı: suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok Servis değil başka bi durumdu sanki Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Servis değil başka bi durumdu sanki evet başka durummuş ama bulamadım tam olarak şu an olarak mg sadece benzinli satış yapıyor gibi Yorum bağlantısı
Hakan Berk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun, rengi çok güzel gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Motoru mu sattın yoksa? Tapulu mal o satmırim Ali Gülmez yazdı: çöp Kaşınma Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun abi, ne tarafa dağılalım Sen sağa dağıt Harun Kocaçalışkan yazdı: Uff ne mangal yapılır bunun bataryasının üstünde Kışın sucuk ekmek satcam Ali Gülmez yazdı: doğum günün kutlu olsun reis de 508 e ne oldu ? Kapıda o da faal Sani Gerşon yazdı: Çok acil toplanmamız lazımmış Acilmiş şartmış Oğuzhan Çakır yazdı: Hayırlı olsun abi kiralık mı Bakılık Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun Mr. King Motosiklet için böbrek satmaktan falan bahsetmiştin bir zamanlar. İkinci böbreği de mi feda ettin? Ruhumu sattım Erdoğan Temur yazdı: abi kaput boyalı arabayı ben almazdım güle güle kullan abi. Fabrikadan boyalı çıkıyor naapalım Mehmet Göktürk yazdı: Tavanda ray var çadıra uyar Cam tavan olmasa evet Çağlar Bayur yazdı: Aaaa arabaM. V2v +deri koltuk +bol pil+ ........... ve mavi Yedek anektar nerde bulamadıM? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Gördüm kullandım. Maşallah, deli fişek. 3 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Ruhumu sattım Ucuza gitmiş üstadım.. hiç değilse e-trongillerden bir şey almalıydın ruhuna karşılık 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce 508 satılma durumu olursa özellikle bana haber verebilir misin @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüm kullandım. Maşallah, deli fişek. Emmi Bana hiçbir çinli güven vermiyor mesajin var ama forumda Mg hariç? 😁😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: bulamadıM? YeriNde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Gülmez yazdı: 508 satılma durumu olursa özellikle bana haber verebilir misin @Servet Aydın Tamamdır. Pili modifiye edip veya etmeden satış olabilir gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Emmi Bana hiçbir çinli güven vermiyor mesajin var ama forumda Mg hariç? 😁😁 Mg ingiliz sayılır ya 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun abi, Elektriğin bol olsun 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu da elektrikli ama panjur var, senin arabada panjur niye yok abi @Servet Aydın İsteğe mi bağlı Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi, hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. Konfor tecrübelerinide bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi hayırlı olsun güle güle kullan Bir aralar benim de ismimin baş harflerini barındırması sebebi ile baktığım araba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun abi güle güle kullan Galeri Servet oldu dükkanın önü 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu da elektrikli ama panjur var, senin arabada panjur niye yok abi @Servet Aydın İsteğe mi bağlı bu ilk versiyonu kanki servet king makyajlı olanı aldı Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yoo yıl olarak baktım, atıyorum 2021 modelde de hem panjurlu hem panjursuz var, 2023 modelde de Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Yoo yıl olarak baktım, atıyorum 2021 modelde de hem panjurlu hem panjursuz var, 2023 modelde de Panjur olmayan benzinli Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Aracın içinde hiç bir deformasyon yok.. Çok kaliteli yapılmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce 44 kw mi bu. Bjorn Nylan bununla Taiwan da dağa tırmanıyordu. Rampa çıktıkca batarya ısınıp gücü sınırlanıyordu. Epey güçten düşünce geri dönüşe geçmişti. Ama orada hava çok sıcak ve nem yüksek batarya soğutma sistemi yetmemiş olabilir. @Servet Aydın abi topuk yaylasına çıkmayı denesene sıkıntı olcak mı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts