Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: termal ısı atımı maksimum düzeye getirdim. İşte bizde ısınan parça yok. Bizde kimse ısınmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Vay arkadaş ya bir sonraki toplantiya şantiyedeki mobil jenatörle gelicem. Başkanim bile Juniper reyiz olmuş tek merakim dual mi? Emmi ses ver 4 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gülmez yazdı: suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok toyota da elektrikli getirmiyor. Distribütör ALJ ve 20 servisi yok. Türkiyedeki suzuki servislerinin kaçı doğan trend bünyesinde? 20 olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ne oluyor burada bu nasıl renk böyle acil boyatmak lazım adam araba alacak Çabi den duyuyoruz neyseki erken haberim oldu aradım bayiii de ki elemanları her türlü ilgilendiler 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ne oluyor burada bu nasıl renk böyle acil boyatmak lazım adam araba alacak Çabi den duyuyoruz neyseki erken haberim oldu aradım bayiii de ki elemanları her türlü ilgilendiler Siyah Juniper? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Siyah Juniper? Oooo takipsizsin foruma iyice bak bakalım 1 saat önce tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts