Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: termal ısı atımı maksimum düzeye getirdim. İşte bizde ısınan parça yok. Bizde kimse ısınmıyor. 1 6 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Vay arkadaş ya bir sonraki toplantiya şantiyedeki mobil jenatörle gelicem. Başkanim bile Juniper reyiz olmuş tek merakim dual mi? Emmi ses ver 13 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Gülmez yazdı: suzuki nin demekki ülke genelinde 20 servisi yok toyota da elektrikli getirmiyor. Distribütör ALJ ve 20 servisi yok. Türkiyedeki suzuki servislerinin kaçı doğan trend bünyesinde? 20 olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ne oluyor burada bu nasıl renk böyle acil boyatmak lazım adam araba alacak Çabi den duyuyoruz neyseki erken haberim oldu aradım bayiii de ki elemanları her türlü ilgilendiler 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ne oluyor burada bu nasıl renk böyle acil boyatmak lazım adam araba alacak Çabi den duyuyoruz neyseki erken haberim oldu aradım bayiii de ki elemanları her türlü ilgilendiler Siyah Juniper? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Siyah Juniper? Oooo takipsizsin foruma iyice bak bakalım 10 saat önce tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: niye altını vuruyorsun ki? 35 senedir altını vurmadım arabanın. Sen altını vurmuyor olabilirsin ama Twitter’da altını vuran mağdurların mesajları ile dolu yazalım da farkındalık olsun. Bataryaları garanti dışı kalmış artık daha da özenirsiniz gülücük Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Altını vurmayanlar mesaj atmadığı için vuranlar fazla görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Altını vurmayanlar mesaj atmadığı için vuranlar fazla görünüyor. Çok erken trigeri kopan da bol üstelik altını vurmadan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte bizde ısınan parça yok. Bizde kimse ısınmıyor. Tamamen hatalı önerme sizde ısınan parça var. Batarya yönetim sistemi bu ısıyı atmakla meşgul uzun süreli hızlı şarj yapildiginda bataryalar ısınıyor yüksek sürat kilowat saatin belli bir kısmı ısı olarak kayboluyor. Hatta bu konuda rapidgate bir argoda var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet kayaların üzerinde off road yapmaya uygun değil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Altını vurmayanlar mesaj atmadığı için vuranlar fazla görünüyor. TOG yetkili Servisi batarya üzerinde Çizik var diye pili garanti dışı bırakmış Twitter kavruluyor bu haberlerle Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: TOG yetkili Servisi batarya üzerinde Çizik var diye pili garanti dışı bırakmış Twitter kavruluyor bu haberlerle E tamam normal zaten bu. Sen benzin deponu sürtsen hafif hafif terletmeye başlasa garantiden mi değişirler sence? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Tamamen hatalı önerme sizde ısınan parça var. Batarya yönetim sistemi bu ısıyı atmakla meşgul uzun süreli hızlı şarj yapildiginda bataryalar ısınıyor yüksek sürat kilowat saatin belli bir kısmı ısı olarak kayboluyor. Hatta bu konuda rapidgate bir argoda var. Benzinli arsçta termal verim % 38 bunda %95 yine ısı var tabi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Servet abi. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullan inşallah. Enerjin bol, menzilin uzun olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts