Ali Darbaz Dün saat 13:51 Paylaş Dün saat 13:51 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ali senin arabanın beygiri ve torku kaç? Benimkinin beygiri düşük örneğin teslaya göre ama 170 beygir ve torku da 310 Nm. Şİmdiye kadar bindiğim en yüksek güce ve torka sahip araba. Ha sen batarya yetmez dersin şimdi... Çok rahat çıkacak kadar beygir ve tork var. Kar tepe tırmanışımızı yaptık Allaha şükür Çıktık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kar tepe tırmanışlarımızı yaptık. Allaha şükür Çıktık. İşte biz bu sonuca şükretmeyiz, ancak üzülürüz. “Tüh ya çok keyifli yoldu, ne çabuk bitti” 1 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 saat önce Paylaş 21 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ali senin arabanın beygiri ve torku kaç? Benimkinin beygiri düşük örneğin teslaya göre ama 170 beygir ve torku da 310 Nm. Şİmdiye kadar bindiğim en yüksek güce ve torka sahip araba. Ha sen batarya yetmez dersin şimdi... Aman hocam yapay zeka grafikleri çıkartır şimdi , verimlik , yağ , su , enerji grafiği falan Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte biz bu sonuca şükretmeyiz, ancak üzülürüz. “Tüh ya çok keyifli yoldu, ne çabuk bitti” Emmi sende yuksek voltaj veriyosun 😂 dur yapma 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte biz bu sonuca şükretmeyiz, ancak üzülürüz. “Tüh ya çok keyifli yoldu, ne çabuk bitti” abi sanki parti mitingi yapıyon. Bizden önce su yoktu, emekli muayene olamıyordu felan. Kartepede Uludağda otelleri dikenler As950 ile harfiyat taşıyordu. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Pilli araba pişmanlıktır! 250 km'de bir durup bişeler yiyom. Davul gibi olacam böyle giderse. 1 8 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Pilli araba pişmanlıktır! 250 km'de bir durup bişeler yiyom. Davul gibi olacam böyle giderse. Tukkana soyle bisi lazim abi sana temiz is hep spor hem elantrik 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Artık MG düşünsün. Az önce servise bıraktım Mersin'de. Akstan ses geliyor. Anlattım kimim diye arabayı al git dediler. Bişe ima ettiler ama anlamadım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Pilli araba pişmanlıktır! 250 km'de bir durup bişeler yiyom. Davul gibi olacam böyle giderse. Ahaha.. Gidene kadar kaç lira yedin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çay iç dedik yanına sandalye al dedik dinletemedik. Aks ne iş lastikçide bişey mi oldu acaba ? Porya mı aks cv bağlantısı mı? Bişey olmaz ona ya ne olur olmaz kontrol Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun dükkan acıksa bi sarj işimiz vardı da 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çay iç dedik yanına sandalye al dedik dinletemedik. Aks ne iş lastikçide bişey mi oldu acaba ? Porya mı aks cv bağlantısı mı? Bişey olmaz ona ya ne olur olmaz kontrol Lastik değişmeye ben götürdüm. Bakarken körüğün yırtık olduğunu gördüm. Acil değişmeli demiştim. Yolda giderken iyice açılmış ve yağı boşaltmıştır. Körük değişip yağ basmak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yetkili serviste aks yok. Yağ basıldı. Araç garantili olduğu için dışarıda müdahale ettirme dendi. Bu şekilde zorlamadan yolculuğa devam edilecek. Dönüşte servis bakacak. Garabtiye girip girmemesi belli değilmiş. 850km'lik ilk yotumları yazalım; Sessiz bir sürüş var. 120-130km hızlarla 22kw enerji tüketimi oldu. Mersin şehir içi 14kw tüketim var. Altta olan ağırlığa rağmen aracın salınımı fazla. Lastik seçimimde bir geniş taban alsaydım iyi olurdu. Ha lastikleri kışlık idi conti premium 7 aldım. Kabin içi konforu çok başarılı ancak eksikleri fazla. Karartmalı ayna yok, okuma lambaları konumu saçma yerde göz alıyor çok fazla. Submarin ışık şart, arka ışıklandırma yok. Adaptif güzel çalışıyor ancak sınırlayıcı koymayan tasarımcının kulakları sağır olmuştur çoktan. Isıtmayı beceremedim Emmi uyardı; eco modda ısıtma da çok cılız oluyormuş. Taşıdığım yük 5 adet lityum şarj cihazı 7 tane motor sürücü. Şarj cihazları 25kg. Kartlar ortalama 10kg. Yüklü idi araç. Dönüş rotası Mersin Konya Gebze. Aks belası yüzünden hızı en fazla 100km ile sınırlı yapacağım. Gebze Mersin tam hesaplamadım ancak 2800 tl gibi bir tüketim oldu. Dönüşte bakalım ne olacak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Yetkili serviste aks yok. Yağ basıldı. Araç garantili olduğu için dışarıda müdahale ettirme dendi. Körükteği yırtık güzelce temizlendikten sonra tutabilecek bir şeyle yapıştırılsa epey götürür seni. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Lastik seçimimde acenta ile lastik almaya gidilirse böyle olur. ne dedim mis gibi ebat büyütüülür bu Servet Aydın yazdı: arka ışıklandırma yok. çok iyi haber bu Servet Aydın yazdı: devir hızı ilgimçmiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Körükteği yırtık güzelce temizlendikten sonra tutabilecek bir şeyle yapıştırılsa epey götürür seni. dışardan ekstra kelepçelenen körükler olurdu eskiden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 34 dakika önce Yazar Paylaş 34 dakika önce Bez band sarmış Çağlar Bayur yazdı: acenta ile lastik almaya gidilirse böyle olur. ne dedim mis gibi ebat büyütüülür bu çok iyi haber bu devir hızı ilgimçmiş He ya. 225 taban tam bunluk 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce değer kaybı var yazayım not defterine Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: değer kaybı var yazayım not defterine Emmi'den tahsil edek Yorum bağlantısı
Recommended Posts