İçeriğe Yönlendir

Daaalın

Servet Aydın

Recommended Posts

Fatih Uzun

Tek de gitsem mutlaka veriyorum tabi ki mola yanlış anlaşılmasın,yaş 50 oldu artık,yolcuların da ihtiyacı oluyor,bana sigara da içmediğim için, yol da da çok fazla yemek yemeyi sevmediğimden her şarj da 40dk beklemek bana uygun gelmedi,Mercedes çözüyor bu işi 10dk şarjla 300,350km menzil veriyor yeni nesil araçlarına.İleride ben de mutlaka geçerim ama şarjı 10 bilemedin 15dk da dolacak.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Fatih Uzun yazdı:

Tek de gitsem mutlaka veriyorum tabi ki mola yanlış anlaşılmasın,yaş 50 oldu artık,yolcuların da ihtiyacı oluyor,bana sigara da içmediğim için, yol da da çok fazla yemek yemeyi sevmediğimden her şarj da 40dk beklemek bana uygun gelmedi,Mercedes çözüyor bu işi 10dk şarjla 300,350km menzil veriyor yeni nesil araçlarına.İleride ben de mutlaka geçerim ama şarjı 10 bilemedin 15dk da dolacak.

Aracı şarja takıp bir ihtiyaç giderme bir de marketten su alma vs olursa zaten 15 dk geçiyor rahat. 

Hele park yeri sorunu varken doğrudan oraya yanaşıp şarj etmek bence ballı çörek :)

Servet Aydın yazdı:

40dk bekleme yok. 20-80 arası 20dk max

Bu çok hızlıymış :) Benim 35-38 dk gibi. 100 kw max desteği var ama tabi sabit gitmiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Az önce yolda şarja bağladım. 
Ancak bi çorba içip çıkabildik. 
Sorun edilecek bir şey değil şarj. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kamp hazırlıkları da tamam

IMG_8343.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Servet Aydın yazdı:

Kamp hazırlıkları da tamam

IMG_8343.jpeg

İnce uçlu şarj cihazı?

9509518377010.jpg

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fatih Uzun yazdı:

i,Mercedes çözüyor bu işi

önce eski ürettiklerinde verdiği vaatleri tutsun da 

Servet Aydın yazdı:

Kamp hazırlıkları

tamam hazıRıZ

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...