Fatih Uzun Çarşamba 13:44 Paylaş Çarşamba 13:44 Tek de gitsem mutlaka veriyorum tabi ki mola yanlış anlaşılmasın,yaş 50 oldu artık,yolcuların da ihtiyacı oluyor,bana sigara da içmediğim için, yol da da çok fazla yemek yemeyi sevmediğimden her şarj da 40dk beklemek bana uygun gelmedi,Mercedes çözüyor bu işi 10dk şarjla 300,350km menzil veriyor yeni nesil araçlarına.İleride ben de mutlaka geçerim ama şarjı 10 bilemedin 15dk da dolacak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:18 Yazar Paylaş Çarşamba 14:18 40dk bekleme yok. 20-80 arası 20dk max 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 14:26 Paylaş Çarşamba 14:26 Fatih Uzun yazdı: Tek de gitsem mutlaka veriyorum tabi ki mola yanlış anlaşılmasın,yaş 50 oldu artık,yolcuların da ihtiyacı oluyor,bana sigara da içmediğim için, yol da da çok fazla yemek yemeyi sevmediğimden her şarj da 40dk beklemek bana uygun gelmedi,Mercedes çözüyor bu işi 10dk şarjla 300,350km menzil veriyor yeni nesil araçlarına.İleride ben de mutlaka geçerim ama şarjı 10 bilemedin 15dk da dolacak. Aracı şarja takıp bir ihtiyaç giderme bir de marketten su alma vs olursa zaten 15 dk geçiyor rahat. Hele park yeri sorunu varken doğrudan oraya yanaşıp şarj etmek bence ballı çörek Servet Aydın yazdı: 40dk bekleme yok. 20-80 arası 20dk max Bu çok hızlıymış Benim 35-38 dk gibi. 100 kw max desteği var ama tabi sabit gitmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:08 Paylaş Dün saat 12:08 Az önce yolda şarja bağladım. Ancak bi çorba içip çıkabildik. Sorun edilecek bir şey değil şarj. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:34 Yazar Paylaş Dün saat 12:34 Kamp hazırlıkları da tamam 10 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Dün saat 16:11 Paylaş Dün saat 16:11 Kazasız belasız güzel günlerde... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 16:33 Paylaş Dün saat 16:33 Servet Aydın yazdı: Kamp hazırlıkları da tamam İnce uçlu şarj cihazı? 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:35 Paylaş Dün saat 16:35 Fatih Uzun yazdı: i,Mercedes çözüyor bu işi önce eski ürettiklerinde verdiği vaatleri tutsun da Servet Aydın yazdı: Kamp hazırlıkları tamam hazıRıZ 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Kamp hazırlıkları da tamam Elektrikli çite buradan mı ceryan vereceksin Abi? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: 40dk bekleme yok. 20-80 arası 20dk max Çok iyi bu araç biz biraz daha bekliyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Elektrikli çite buradan mı ceryan vereceksin Abi? Bütün sırrı bozdun Kemal Korkmaz yazdı: Çok iyi bu araç biz biraz daha bekliyoruz 100kw pil olsa tadından yenmez Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Az önce yolda şarja bağladım. Ancak bi çorba içip çıkabildik. Sorun edilecek bir şey değil şarj. sorun şarj değil zaten. Çorbaların ve kahvelerin parası istanbul trabzon 1100km yol. Elektrikli arabayla giderken kahve, çorba, yemek, market derken uçak parasına gelir herhalde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sorun şarj değil zaten. Çorbaların ve kahvelerin parası istanbul trabzon 1100km yol. Elektrikli arabayla giderken kahve, çorba, yemek, market derken uçak parasına gelir herhalde Sektör iş yapsın para içerde kalsın 🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Sektör iş yapsın para içerde kalsın 🤣 Düşünsenize 4 kişi 1100km yolda şarj beklerken akacak parayı. Bu paraya ne 2,5mm ne 4mm dayanır. Yanarız evde hazırlayalım desek, sınırlı bagaj alanında ciddi kap kacak yer tutacak. Üstüne ücretsiz oturulacak mekanlar araştırılacak falan. Ki şarj alanında genelde olmaz. Püüü bi de portatif masa çıktı başımıza Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evet sürekli ben her hafta sonu 1100 km yapıyom Keşke 4 kişi olsam artık kimse kalmadı gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts