Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce yaa niyeee? diye okudum. devamında şapşik diyecekmişsin gibi:( Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce klima enerjisinden tasarrufa çalışıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Emre Şimşek yazdı: yaa niyeee? diye okudum. devamında şapşik diyecekmişsin gibi:( Bi karikatür tam buraya göre; Tanıştırayım aleyna kirpi salaksınnn 😁 Sani Gerşon yazdı: Işık geçirgenliği ne oldu? Varla yok ancak, başta dedim bakın astigmat var bende. Ön cam filmlerinin çoğu ışığı dağıtır dedim. Bir hafta olacak, sonra yok olacak garantisini aldım. Yoksa sökülecek ve ücret iadesi. Mehmet Göktürk yazdı: klima enerjisinden tasarrufa çalışıyor. Yazın fark eder de kışında negatif etkisi olacaktır. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Servet Aydın yazdı: Varla yok ancak, başta dedim bakın astigmat var bende. Ön cam filmlerinin çoğu ışığı dağıtır dedim. Bir hafta olacak, sonra yok olacak garantisini aldım. Yoksa sökülecek ve ücret iadesi. Ben teknik olarak cihaz ne okudu manasında demiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts