Mert Yeldan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mert Yeldan yazdı: Güç istasyonumu getirsem şarj edebilir miyim beleş üçretsiz şekilde Sie Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Beter ol Köksal Yılmaz yazdı: Eve mi tükkana mı çöküyoruz Sana ne! Selçuk Bakış yazdı: Artık neresi boş kalırsa Elinde benzin bidonu bekle sende Mert Yeldan yazdı: Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Bi sussana 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bi sussana 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. 3 saat önce tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mert Yeldan yazdı: 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. Eşeğin gerdanı var yenmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 🙈 Israrlarıma dayanamadı. Neyse hadi tak, ben bakmıyorum dedi. 🥰 1 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tüh şarj 95 te gelene kadar %10 a inse ooo hafta sonu rahatlıkla doldururum Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Yeni vitrin 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayna koysun Servet abi cama,kimsenin gönlü kalmasın 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Aldığından fazlasını geri verecek bir sistem düşünülmüş olabilir. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts