Mert Yeldan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mert Yeldan yazdı: Güç istasyonumu getirsem şarj edebilir miyim beleş üçretsiz şekilde Sie Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Beter ol Köksal Yılmaz yazdı: Eve mi tükkana mı çöküyoruz Sana ne! Selçuk Bakış yazdı: Artık neresi boş kalırsa Elinde benzin bidonu bekle sende Mert Yeldan yazdı: Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Bi sussana 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bi sussana 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. 4 saat önce tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mert Yeldan yazdı: 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. Eşeğin gerdanı var yenmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 🙈 Israrlarıma dayanamadı. Neyse hadi tak, ben bakmıyorum dedi. 🥰 1 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tüh şarj 95 te gelene kadar %10 a inse ooo hafta sonu rahatlıkla doldururum Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Yeni vitrin 2 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayna koysun Servet abi cama,kimsenin gönlü kalmasın 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Aldığından fazlasını geri verecek bir sistem düşünülmüş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Kamera var, alarm var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 Sinan Akgöl yazdı: Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 🤩🤩 17 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts