Mert Yeldan Çarşamba 14:27 Paylaş Çarşamba 14:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:28 Yazar Paylaş Çarşamba 14:28 Mert Yeldan yazdı: Güç istasyonumu getirsem şarj edebilir miyim beleş üçretsiz şekilde Sie Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Beter ol Köksal Yılmaz yazdı: Eve mi tükkana mı çöküyoruz Sana ne! Selçuk Bakış yazdı: Artık neresi boş kalırsa Elinde benzin bidonu bekle sende Mert Yeldan yazdı: Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Bi sussana 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Çarşamba 14:30 Paylaş Çarşamba 14:30 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bi sussana 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. Çarşamba 14:31 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:32 Yazar Paylaş Çarşamba 14:32 Mert Yeldan yazdı: 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. Eşeğin gerdanı var yenmi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 15:46 Paylaş Çarşamba 15:46 🙈 Israrlarıma dayanamadı. Neyse hadi tak, ben bakmıyorum dedi. 🥰 1 1 7 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Çarşamba 16:22 Paylaş Çarşamba 16:22 Tüh şarj 95 te gelene kadar %10 a inse ooo hafta sonu rahatlıkla doldururum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Çarşamba 16:49 Paylaş Çarşamba 16:49 Ayna koysun Servet abi cama,kimsenin gönlü kalmasın 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 17:24 Paylaş Çarşamba 17:24 Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 17:46 Paylaş Çarşamba 17:46 Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Aldığından fazlasını geri verecek bir sistem düşünülmüş olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 18:11 Paylaş Çarşamba 18:11 Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:26 Paylaş Çarşamba 18:26 Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Kamera var, alarm var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 18:38 Yazar Paylaş Çarşamba 18:38 Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 Sinan Akgöl yazdı: Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Çarşamba 18:39 Paylaş Çarşamba 18:39 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 🤩🤩 Çarşamba 18:50 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 20:48 Paylaş Çarşamba 20:48 Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera var, alarm var. Elektrik çarpmasa iyi derim zaten. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Başkan, çek arabanı, biraz da ben takacağım.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Daha çok farklı yerlerde hayratlar bekliyoruz. Hayrat tarifesi 10TL/kw. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Hayrat anasını satayım Arkadaki kamyon da ne yazıyor abi büyüttüm ama baya bulanık çıkıyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sıraya girdim. Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Daha çok farklı yerlerde hayratlar bekliyoruz. Hayrat tarifesi 10TL/kw. Ne 10'u? Bende 50 tl kw. Şarj olurken çay kahve sınırsız Mehmet Ozyurek yazdı: Sıraya girdim. Bi doymadın elektriğe Mehmet Göktürk yazdı: Patron bunlara iş ver. Anca kafamı şişiriyorlar. Yan odayı görsen kaveye döndü. Bi gel haşla şunları Mehmet Yeter yazdı: Arkadaki kamyon da ne yazıyor abi büyüttüm ama baya bulanık çıkıyor. Elektriğim senden Allah korusun erken biten pilden Metin Uzunoğlu yazdı: Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. Haberim yok sabahtan sıraya gitmişler. Ahanda bele 1 4 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts