Mert Yeldan 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Mert Yeldan yazdı: Güç istasyonumu getirsem şarj edebilir miyim beleş üçretsiz şekilde Sie Mehmet Ozyurek yazdı: Daha ben arabayı şarj edemedim. Beter ol Köksal Yılmaz yazdı: Eve mi tükkana mı çöküyoruz Sana ne! Selçuk Bakış yazdı: Artık neresi boş kalırsa Elinde benzin bidonu bekle sende Mert Yeldan yazdı: Bedava elenktrik üretecek şeyler veridiğimi söylemiş miydim Bi sussana 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Nisan Paylaş 29 Nisan (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bi sussana 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. 29 Nisan tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Mert Yeldan yazdı: 2 şarj + 3 küfte karşılığı güneş panelin olduğunu söylemem. Eşeğin gerdanı var yenmi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan 🙈 Israrlarıma dayanamadı. Neyse hadi tak, ben bakmıyorum dedi. 🥰 3 1 9 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tüh şarj 95 te gelene kadar %10 a inse ooo hafta sonu rahatlıkla doldururum 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Ayna koysun Servet abi cama,kimsenin gönlü kalmasın 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Aldığından fazlasını geri verecek bir sistem düşünülmüş olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Kamera var, alarm var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Emre Şimşek yazdı: Konumu biliyorum nasılsa, geceleri uğrasak tükkan sahabısı görmeden 86 kW kepirtebilir miyiz? Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 Sinan Akgöl yazdı: Bu prize ters akim boşaltma gibi bisi eklenemiyor mu? Ters köşe için bi takiyosun cart 0 😂 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Nisan Paylaş 29 Nisan (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Bak, aşağıdan fikir geldi 🍆 🤩🤩 29 Nisan tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Kamera var, alarm var. Elektrik çarpmasa iyi derim zaten. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Başkan, çek arabanı, biraz da ben takacağım.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Daha çok farklı yerlerde hayratlar bekliyoruz. Hayrat tarifesi 10TL/kw. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Servet Aydın yazdı: Hayrat anasını satayım Arkadaki kamyon da ne yazıyor abi büyüttüm ama baya bulanık çıkıyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Sıraya girdim. Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Metin Uzunoğlu yazdı: Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Daha çok farklı yerlerde hayratlar bekliyoruz. Hayrat tarifesi 10TL/kw. Ne 10'u? Bende 50 tl kw. Şarj olurken çay kahve sınırsız Mehmet Ozyurek yazdı: Sıraya girdim. Bi doymadın elektriğe Mehmet Göktürk yazdı: Patron bunlara iş ver. Anca kafamı şişiriyorlar. Yan odayı görsen kaveye döndü. Bi gel haşla şunları Mehmet Yeter yazdı: Arkadaki kamyon da ne yazıyor abi büyüttüm ama baya bulanık çıkıyor. Elektriğim senden Allah korusun erken biten pilden Metin Uzunoğlu yazdı: Bayağı sıra varmış, epdk ya haber vereceğim kayıt dışı satış var. Haberim yok sabahtan sıraya gitmişler. Ahanda bele 1 6 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts