Mahmut Yıldız 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fark ettim de ondan yazdım katkı olsun diye, bu bıyıklı km yi söylemez genelde nereye gittiği belli olmasın diye o zaman gayet güzel. bundan ben de mi alsam, yıl sonuna doğru. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arkadaşının haylaz oğlu kafayı camdan çıkarmadan gidemiyormuş Çok sakıncalı kötü durumları örnek dahi vermek istemiyorum, ebeveyn faktörünü devreye sokacaklar vazgeçirtecekler. Allah muhafaza. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: o zaman gayet güzel. bundan ben de mi alsam, yıl sonuna doğru. ötv sinden dolayı yenisi gelemiyor bunun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Noluyo yaa! Servis arabanızın işi uzadı dedi bana dün. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Servet Aydın yazdı: Noluyo yaa! Servis arabanızın işi uzadı dedi bana dün. Test aracı için randevu oluşturmak istiyordumelektrikli ile bir 300km de ben denemek istiyorum,tam adresi alabilirmiyim abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts