Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: fark ettim de ondan yazdım katkı olsun diye, bu bıyıklı km yi söylemez genelde nereye gittiği belli olmasın diye o zaman gayet güzel. bundan ben de mi alsam, yıl sonuna doğru. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Arkadaşının haylaz oğlu kafayı camdan çıkarmadan gidemiyormuş Çok sakıncalı kötü durumları örnek dahi vermek istemiyorum, ebeveyn faktörünü devreye sokacaklar vazgeçirtecekler. Allah muhafaza. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: o zaman gayet güzel. bundan ben de mi alsam, yıl sonuna doğru. ötv sinden dolayı yenisi gelemiyor bunun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Noluyo yaa! Servis arabanızın işi uzadı dedi bana dün. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Servet Aydın yazdı: Noluyo yaa! Servis arabanızın işi uzadı dedi bana dün. Test aracı için randevu oluşturmak istiyordumelektrikli ile bir 300km de ben denemek istiyorum,tam adresi alabilirmiyim abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts