Servet Aydın Çarşamba 10:55 Yazar Paylaş Çarşamba 10:55 Önder Özcan yazdı: Hala satılık mı? Hadi hadiii https://shbd.io/s/lDyPI8qH 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Çarşamba 11:18 Paylaş Çarşamba 11:18 Servet Aydın yazdı: Hadi hadiii https://shbd.io/s/lDyPI8qH Sıfırı 1.200 lira aç gözlü satıcı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 11:52 Yazar Paylaş Çarşamba 11:52 Mustafa Serhat yazdı: Sıfırı 1.200 lira aç gözlü satıcı. Gtüm değdi selesine kıymetlidir kendisi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Çarşamba 12:48 Paylaş Çarşamba 12:48 Servet Aydın yazdı: Gtüm değdi selesine kıymetlidir kendisi O zaman az olmuş 2 yaz Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Çarşamba 13:05 Paylaş Çarşamba 13:05 Bu araba ilk alındığında merak ettiğimi kingten yorumlarını beklediğini söylemiştim, şimdi satıyor. Tek soru 1.5m bütçe ile alınır mı ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 14:12 Yazar Paylaş Çarşamba 14:12 Görkem Karakaş yazdı: Bu araba ilk alındığında merak ettiğimi kingten yorumlarını beklediğini söylemiştim, şimdi satıyor. Tek soru 1.5m bütçe ile alınır mı ? Logoyu söktük attık alman logosu yapıştırdık. 2.5m edecek bir taşıt. Benden araç aşan her daim duacım olur. Gel seni de dergaha alalım 😁 Evet kesinlikle 1.5m tl'yi hak ediyor Görkem 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Çarşamba 14:57 Paylaş Çarşamba 14:57 Servet Aydın yazdı: Logoyu söktük attık alman logosu yapıştırdık. 2.5m edecek bir taşıt. Benden araç aşan her daim duacım olur. Gel seni de dergaha alalım 😁 Evet kesinlikle 1.5m tl'yi hak ediyor Görkem Çok isterdim hatta @Onur Demir abinin arabaya da sulandım baya, eylül ayından önce çok mümkün görünmüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat Çarşamba 19:39 Paylaş Çarşamba 19:39 Servet Aydın yazdı: Hadi hadiii https://shbd.io/s/lDyPI8qH Forumun bütün ağır topları elektrikli araba almış. Kim yüzünden acaba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 20:38 Yazar Paylaş Çarşamba 20:38 Mustafa Serhat yazdı: Forumun bütün ağır topları elektrikli araba almış. Kim yüzünden acaba Alayı beleşelektrikservetecarservice.com'u duyunca alır tabi 7 Yorum bağlantısı
Onur Demir Dün saat 06:19 Paylaş Dün saat 06:19 Servet Aydın yazdı: Logoyu söktük attık alman logosu yapıştırdık. 2.5m edecek bir taşıt. Benden araç aşan her daim duacım olur. Gel seni de dergaha alalım 😁 Evet kesinlikle 1.5m tl'yi hak ediyor Görkem Görkem Karakaş yazdı: Çok isterdim hatta @Onur Demir abinin arabaya da sulandım baya, eylül ayından önce çok mümkün görünmüyor.. Ben c4 ü almadan önce çok bakmıştım, bir önceki modeldi düşük menzilli olanı önermemişlerdi. Çok içimde kalmıştı. Servet abideki büyük bataryalı keşke param olsa da alsam. 1.5-1.6 da bu arada alternatifi yok gibi. ya 1.8e çıkman yada 1.4 ve altına bakman lazım. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 06:28 Paylaş Dün saat 06:28 Onur Demir yazdı: Ben c4 ü almadan önce çok bakmıştım, bir önceki modeldi düşük menzilli olanı önermemişlerdi. Çok içimde kalmıştı. Servet abideki büyük bataryalı keşke param olsa da alsam. 1.5-1.6 da bu arada alternatifi yok gibi. ya 1.8e çıkman yada 1.4 ve altına bakman lazım. Şuanda elektrikli gönlümden geçiiyor zamanı gelince ne yaparız bilemem ama şuan en güçlü adaylar megane e-tech ve ufaktan mg gibi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:52 Paylaş Dün saat 06:52 Servet Aydın yazdı: Logoyu söktük attık alman logosu yapıştırdık. 2.5m edecek bir taşıt. Benden araç aşan her daim duacım olur. Gel seni de dergaha alalım 😁 Evet kesinlikle 1.5m tl'yi hak ediyor Görkem Senin yüzüne mesela, Henry Cavill maskesi taksak seni de daha kıymetli zannederler. Ama bildiğin Servet işte 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:57 Paylaş Dün saat 06:57 Önder Özcan yazdı: Senin yüzüne mesela, Henry Cavill maskesi taksak seni de daha kıymetli zannederler. Ama bildiğin Servet işte https://www.youtube.com/watch?v=CXA5r1NSUkY 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 07:19 Paylaş Dün saat 07:19 Arabanın da ceryanı var, Sean Connery gibi... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 20:17 Paylaş Dün saat 20:17 Emmi bunu almak içinmi corsayı satıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alırım. daha iyisini mi bulacağım 1000 km kullandım. mis gibi araba. Sadece bir dönemin beyaz teslaları gibi.. Bunların da çoğu mavi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Alırım. daha iyisini mi bulacağım 1000 km kullandım. mis gibi araba. Sadece bir dönemin beyaz teslaları gibi.. Bunların da çoğu mavi Kırmızıya kaplatsın satıcı. Çözüm iste yeter ki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Alırım. daha iyisini mi bulacağım 1000 km kullandım. mis gibi araba. Sadece bir dönemin beyaz teslaları gibi.. Bunların da çoğu mavi sıkıntı yapma ben boyarım ne renk istersen. tesla nın o koyu siyah mat olan varya o renkten daha önce yaptım tecrübemde var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: sıkıntı yapma ben boyarım ne renk istersen. tesla nın o koyu siyah mat olan varya o renkten daha önce yaptım tecrübemde var Mat ppf acayip yakışıyor arabalara. Bayılıyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Geceyarısı kiraz kırmızısı (Tesla rengi) olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts