Mertol Kip Dün saat 07:21 Paylaş Dün saat 07:21 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Şimdide hamamcı mı oldun len Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 07:58 Paylaş Dün saat 07:58 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz ayılana gazoz bayılana limon daalana hamam 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 08:01 Paylaş Dün saat 08:01 Fikri Keleş yazdı: Servet abi hamamcı mı olmuş Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 08:16 Paylaş Dün saat 08:16 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Gerçi biz Samatyalıyız ama Galatada da tanıdıklarımız var, bekleriz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Şimdide hamamcı mı oldun len Kese atarım Fikri Keleş yazdı: Servet abi hamamcı mı olmuş Sana da kese atarım Sinan Akgöl yazdı: Hibrit hamam? Plug in hemde Ü.Emre Kartal yazdı: Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 Kaşınma Önder Özcan yazdı: Gerçi biz Samatyalıyız ama Galatada da tanıdıklarımız var, bekleriz. Kentaki'den varmı tanıdık? 1 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Plug in hemde 😂😂😂 seviliyosun abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Hamamda kadın erkek ayrı ki Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 Oha pasta polish makinesi falan olsaydı bari. Tam kirli çıktı bu. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Oha pasta polish makinesi falan olsaydı bari. Tam kirli çıktı bu. Kese diyerek kandırıyor, inanmayın. Taşlamayla girişiyor 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Kese diyerek kandırıyor, inanmayın. Taşlamayla girişiyor Acı patlıcanı kırağı çalmaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 😂😂😂 seviliyosun abi. Ben sizi sevmiyorum İlkay Başaran yazdı: Hamamda kadın erkek ayrı ki Vip hamam bu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yinemi fakirlik, hamam ne arkidiş, biz ılıcaya gideriz, dimi İlkay, atla gel hemde bir tur atalım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yinemi fakirlik, hamam ne arkidiş, biz ılıcaya gideriz, dimi İlkay, atla gel hemde bir tur atalım Dün küvet keyfi enfesti. Ups söylememeliydim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ups söylememeliydim Neden kargo söylememeliydin kargo da ne var? Kargoda mı dahil? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts