Mertol Kip Cuma 07:21 Paylaş Cuma 07:21 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Şimdide hamamcı mı oldun len Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cuma 07:58 Paylaş Cuma 07:58 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz ayılana gazoz bayılana limon daalana hamam 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cuma 08:01 Paylaş Cuma 08:01 Fikri Keleş yazdı: Servet abi hamamcı mı olmuş Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 08:16 Paylaş Cuma 08:16 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Gerçi biz Samatyalıyız ama Galatada da tanıdıklarımız var, bekleriz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 15:42 Yazar Paylaş Cuma 15:42 Mertol Kip yazdı: Şimdide hamamcı mı oldun len Kese atarım Fikri Keleş yazdı: Servet abi hamamcı mı olmuş Sana da kese atarım Sinan Akgöl yazdı: Hibrit hamam? Plug in hemde Ü.Emre Kartal yazdı: Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 Kaşınma Önder Özcan yazdı: Gerçi biz Samatyalıyız ama Galatada da tanıdıklarımız var, bekleriz. Kentaki'den varmı tanıdık? 1 3 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 15:47 Paylaş Cuma 15:47 Servet Aydın yazdı: Plug in hemde 😂😂😂 seviliyosun abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 16:17 Paylaş Cuma 16:17 Servet Aydın yazdı: Daalana hamam ücretsiz Hamamda kadın erkek ayrı ki Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 16:18 Paylaş Cuma 16:18 Ü.Emre Kartal yazdı: Taşlama makinesini ondan götürdü demek ki giderken 😂 Oha pasta polish makinesi falan olsaydı bari. Tam kirli çıktı bu. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cuma 17:08 Paylaş Cuma 17:08 Mertol Kip yazdı: Oha pasta polish makinesi falan olsaydı bari. Tam kirli çıktı bu. Kese diyerek kandırıyor, inanmayın. Taşlamayla girişiyor 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Cuma 19:07 Paylaş Cuma 19:07 Ü.Emre Kartal yazdı: Kese diyerek kandırıyor, inanmayın. Taşlamayla girişiyor Acı patlıcanı kırağı çalmaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 06:41 Yazar Paylaş Cumartesi 06:41 Sinan Akgöl yazdı: 😂😂😂 seviliyosun abi. Ben sizi sevmiyorum İlkay Başaran yazdı: Hamamda kadın erkek ayrı ki Vip hamam bu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cumartesi 07:06 Paylaş Cumartesi 07:06 yinemi fakirlik, hamam ne arkidiş, biz ılıcaya gideriz, dimi İlkay, atla gel hemde bir tur atalım 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 08:12 Paylaş Cumartesi 08:12 Ali Cihangiroğlu yazdı: yinemi fakirlik, hamam ne arkidiş, biz ılıcaya gideriz, dimi İlkay, atla gel hemde bir tur atalım Dün küvet keyfi enfesti. Ups söylememeliydim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 08:24 Paylaş Cumartesi 08:24 İlkay Başaran yazdı: Ups söylememeliydim Neden kargo söylememeliydin kargo da ne var? Kargoda mı dahil? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 10:21 Paylaş Cumartesi 10:21 Servet Aydın yazdı: Kese atarım Sana da kese atarım Plug in hemde Kaşınma Kentaki'den varmı tanıdık? Apaçi Selim var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 11:44 Yazar Paylaş Cumartesi 11:44 İlkay Başaran yazdı: Dün küvet keyfi enfesti. Ups söylememeliydim Kaç kişilik küvet? Önder Özcan yazdı: Apaçi Selim var. Sandoz recai daha iyi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 11:50 Paylaş Cumartesi 11:50 Servet Aydın yazdı: Kaç kişilik küvet? Oturarak 44 ayakta 77 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 11:57 Paylaş Pazar 11:57 İlkay Başaran yazdı: Oturarak 44 ayakta 77 o ne len arabada 5 evde 15 der gibi askjdhglkajs 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet abi servisi parça durumu falan nasıl? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Servis şahane. Bi tıkırtı var dedim önde doğal yolla bozulan veya başka belki de hiçbir servisin ağğğbi kullanıcı hatası garabtiye girmez dediği ne varsa değiştiler 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Servis şahane. Bi tıkırtı var dedim önde doğal yolla bozulan veya başka belki de hiçbir servisin ağğğbi kullanıcı hatası garabtiye girmez dediği ne varsa değiştiler Kadıköy koşuyolundaki servis mi Abi. Oraya gittiydim teknik destek vermek için. Yorum bağlantısı
Recommended Posts