Servet Aydın 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Ali Darbaz yazdı: Kadıköy koşuyolundaki servis mi Abi. Oraya gittiydim teknik destek vermek için. Evt Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Eski anadol fabrikası bun dan sonra staj yaparken 8 kg verdiğim yer 2 haftada, sonraki haftalarda kaçak olarak çalışmaya devam ettyidim, güvenlik uyanınca sonraki ay kovmuşlardı kibarca Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül yoq elektroik yeni trend hem pide ikramı da var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sabah kızey marmara izmit bağlantısı ufak bi aksiyon yaşandı. Acımam lastiğe verilen paraya. Conti allaeasons2 pejoda çok başarılı. Neden emci'de olmasın dedim. Hazır takıldı 215/55-17 yerine 225/55-17 taktırdım. Jant kapakları şimdilik kalsın kenarda. Ufaktan bişeler düşünüyorum. Cem ve Sani fikrimi getirdi Şöyle bişe düşünüyorum 😁 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce 7/24 yolda kalırsan ara musmutlaka Yorum bağlantısı
Recommended Posts