Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ctesi Maslak ta çay içerken dolaşmak için İstinye tarafına indik @Çağlar Bayur@Mustafa GÜRSOY@Serhat Işıkile 2016 model Mercedes e kapora verip eve döndük ama iç işlerinin isteği ile işler değişti elektrik kervanına katıldık Nissan gitti Tesla geldi bugün sorularıma sabırla cevap veren @Mehmet Göktürkhocama da çok teşekkürler Mustafa abi de 2 gündür benimle çok yoruldu sağolsun 24 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun başkanım, siyah yakışmış 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 30dk önce soruyorum takipsiz oldum konu şimdi açıldi. 😂 Bir ay önceden beri gidip halledelim diyodun da abi yakisir sana güle güle kullan masallah kazasiz belasiz 🧿 Elektrikli başkan oldun artık 😂 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ooo, Fatih Başkan hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız kısa devresiz kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Başkanım, güle güle kullan. Yakıştı sana. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve keyifle Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun abi Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin... Şarjı çok gitsin Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Başkanım, rengi başkanıma yakışır bir tercih olmuş. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun Çakmağını getirsin ama değil mi Üf üf üf maşallah. Hayırlı uğurlu olsun abi, güzelliklere ve huzura sürün İnşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun başkanım. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Enerjin bol, menzilin uzun olsun. Forumda bir elektrikli furyası başlamış gidiyor maşallah Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ersen Tapan yazdı: Sana böyle çakmak yakışır artık . İş yani abi yaptığın. gelecek şimdi bana bundan bul diyecek bana. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts