Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce başkan hayırlı olsun, kazasız belasız bol ceyranlı günlerin olsun patlamadan uzak 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Fatih. Maşallah pek hojdır 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Reissss. Hayırlı olsun pilli bebeğin. Kazasız günlerde bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayırlı olsun, güzel günlerde binin inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce araba uzaktan yazın ben sıcaktan yanarım diyor hayırlı olsun fatih abi arabaya binmeden kendini soğutacak araba nimet 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Fatih Abi, Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Hayırlı olsun Başkan Cereyan kulübüne hoş geldin... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Koltuk soğutma var mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Başkanım hayırlı olsun. Sen de ceyranlanmışsın, güle güle binin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Şimdi plan şu; Çabi mavişi seneye benden alacak diye seçimi kendi yaptı. Bende bu kara mambayı seneye alıcam diye ben seçtim. Bu durumda başkan seneye arabasız kalacak. Umurumda mı hayır Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Koltuk soğutma var mı? Bu nasıl bir soru ? Sil hemen başkan görmeden bu mesajı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts