Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce başkan hayırlı olsun, kazasız belasız bol ceyranlı günlerin olsun patlamadan uzak 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Fatih. Maşallah pek hojdır 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Reissss. Hayırlı olsun pilli bebeğin. Kazasız günlerde bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayırlı olsun, güzel günlerde binin inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce araba uzaktan yazın ben sıcaktan yanarım diyor hayırlı olsun fatih abi arabaya binmeden kendini soğutacak araba nimet 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Fatih Abi, Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Hayırlı olsun Başkan Cereyan kulübüne hoş geldin... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Koltuk soğutma var mı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Başkanım hayırlı olsun. Sen de ceyranlanmışsın, güle güle binin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Şimdi plan şu; Çabi mavişi seneye benden alacak diye seçimi kendi yaptı. Bende bu kara mambayı seneye alıcam diye ben seçtim. Bu durumda başkan seneye arabasız kalacak. Umurumda mı hayır 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Koltuk soğutma var mı? Bu nasıl bir soru ? Sil hemen başkan görmeden bu mesajı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts