Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce başkan hayırlı olsun, kazasız belasız bol ceyranlı günlerin olsun patlamadan uzak 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun Fatih. Maşallah pek hojdır 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Reissss. Hayırlı olsun pilli bebeğin. Kazasız günlerde bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 saat önce Paylaş 9 saat önce hayırlı olsun, güzel günlerde binin inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce araba uzaktan yazın ben sıcaktan yanarım diyor hayırlı olsun fatih abi arabaya binmeden kendini soğutacak araba nimet 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Fatih Abi, Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Başkan Cereyan kulübüne hoş geldin... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Koltuk soğutma var mı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Başkanım hayırlı olsun. Sen de ceyranlanmışsın, güle güle binin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Şimdi plan şu; Çabi mavişi seneye benden alacak diye seçimi kendi yaptı. Bende bu kara mambayı seneye alıcam diye ben seçtim. Bu durumda başkan seneye arabasız kalacak. Umurumda mı hayır 1 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tamer Topaç yazdı: Koltuk soğutma var mı? Bu nasıl bir soru ? Sil hemen başkan görmeden bu mesajı. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun. Ama bu araba ,için ayfonun olması gerekiyor en yenisinden. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Adaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun,doğru yolu buldun,git gel Gebze Beylikdüzü altından kalkılmaz petrollüyle. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun. Elektriğe yabancı değilsin zaten. alınabilecek en mantıklı araç. detayları paylaşırsın zamanla. güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Şimdi plan şu; Çabi mavişi seneye benden alacak diye seçimi kendi yaptı. Bende bu kara mambayı seneye alıcam diye ben seçtim. Bu durumda başkan seneye arabasız kalacak. Umurumda mı hayır peki bu başkanın umurunda mı hayır 5 saat önce tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ersen Tapan yazdı: Sana böyle çakmak yakışır artık . Bence önce @İlkay Başarana böyle bir çakmak yakışır. Başkanın çarpması için önce İlkay'a ait olması lazım 😄 @Fatih Keskin Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. 2 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun abi, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Başkanım Zoe yanında puset kalacak bunun 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce kardeşim, aracın hayırlı alış verişin bereketli olsun. çok mantıklı bir tercih yaptın. böylelikle bende teslaya binmiş olacağım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts