Yurdaer Elay 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Elektronlar hep sizinle olsun Güle güle kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce kosiflere girerken de tanınmak ta ne bileyim Servet Aydın yazdı: mavişi seneye benden alacak tüm planı açık ettin yaa 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yengeme hayırlı olsun, vale arkadaş devir noter işlerini halletmiş aferin. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun başkanım, siyah yakışmış siyah iyi ama temizlik zor neyseki ppf kaplama yazzlıkta kuyu suyu ile vururum fırcayı artık Sinan Akgöl yazdı: 30dk önce soruyorum takipsiz oldum konu şimdi açıldi. 😂 Bir ay önceden beri gidip halledelim diyodun da abi yakisir sana güle güle kullan masallah kazasiz belasiz 🧿 Elektrikli başkan oldun artık 😂 isim olmaz araba hanımın iş ev tam elektrikli ye uygun onun düşün b.evler b.düzü Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun yakışmış abime şehir ici işimi gorur sagolasın H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ooo, Fatih Başkan hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. bakalım biz de deneyelim dedik elektriği Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. sagolasın abi Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız kısa devresiz kullanılsın. kısa devreden sen ve king varsınız abi Mehmet Ozyurek yazdı: Başkanım, güle güle kullan. Yakıştı sana. seneye sana satsam olur dimi Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun klas oldu. hocam destegin cok tesekkürler Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. amin tesekkurler Oğuzkan Işık yazdı: Başkanım güle güle kullanın bi Angara yaparız cabi ile Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın yoksa izmir mi yapsak İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun cakmak yok icin de Gökhan Tuna yazdı: Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve keyifle tesekkurler Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun abi allah razı olsun sagolasın Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin... Şarjı çok gitsin 350 gitti simdilik tekirdag filan gezdim geldim Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Başkanım, rengi başkanıma yakışır bir tercih olmuş. renk sans oldu kurtulamıyoruz siyah tan Ayhan Asil yazdı: Çakmağını getirsin ama değil mi Üf üf üf maşallah. Hayırlı uğurlu olsun abi, güzelliklere ve huzura sürün İnşallah. o getirmezse adresi veririm sen yollarsın artık Serkan Özmen yazdı: Hayırlı olsun başkanım. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın inşallah. Enerjin bol, menzilin uzun olsun. Forumda bir elektrikli furyası başlamış gidiyor maşallah tesekkurler biz de uyduk furyaya bakalım İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın teşekkür ederim Emin Önal yazdı: Başkana ne yakışmaz ken anahtarlık diyecegim ama anahtarı yok 3 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ersen Tapan yazdı: Başkanım güle güle kullan sagol kardeşim Serkan Derya yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah teşekkür ederşm Ersen Tapan yazdı: Sana böyle çakmak yakışır artık . emin bakacak o işe Emin Önal yazdı: İş yani abi yaptığın. gelecek şimdi bana bundan bul diyecek bana. bulmadın mı len daha Mehmet Kazancıoğlu yazdı: başkan hayırlı olsun, kazasız belasız bol ceyranlı günlerin olsun patlamadan uzak sağolasın sizin şirkette varmı sarj cihazı Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun abi. panelden mi doldursak pilleri Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Fatih. Maşallah pek hojdır bi koreli degil ama idare eder dimi Cem Dilmen yazdı: Reissss. Hayırlı olsun pilli bebeğin. Kazasız günlerde bin inşallah. gel artık bu taraflara görüselim ozledik Ahmet Çankaya yazdı: hayırlı olsun, güzel günlerde binin inşaallah... tesekkürler daha iyileri nasip olsun Ali Gök yazdı: araba uzaktan yazın ben sıcaktan yanarım diyor hayırlı olsun fatih abi arabaya binmeden kendini soğutacak araba nimet iç sıcaklık belirli dereceye gelince sogutma yapıyormuş ben onun yalancısıyım Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Fatih Abi, Güle güle kullan bi daha ank buluşmasına gelmezsen ev den aldırırım haberin olsun Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun Başkan Cereyan kulübüne hoş geldin... kapışalım bi ara 0-200 yaparız Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. sagolasın teşekkürler Mustafa Erkan yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. teşekkürler Tamer Topaç yazdı: Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Koltuk soğutma var mı? olmaz mı belin tutulur o kadar soguk Mehmet Göktürk yazdı: Sigara içmeyin yazıktır. hocam içtik ama yerden uzaya haklısın icmemek lazım Emre Şimşek yazdı: Başkanım hayırlı olsun. Sen de ceyranlanmışsın, güle güle binin tesla sarj ı ev e 2 km olunca deneyelim dedik Servet Aydın yazdı: Şimdi plan şu; Çabi mavişi seneye benden alacak diye seçimi kendi yaptı. Bende bu kara mambayı seneye alıcam diye ben seçtim. Bu durumda başkan seneye arabasız kalacak. Umurumda mı hayır sayın king emmi ye dikkat et arayıp duruyor sakın king e verme diye Emin Önal yazdı: Bu nasıl bir soru ? Sil hemen başkan görmeden bu mesajı. gördüm ki Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun. Ama bu araba ,için ayfonun olması gerekiyor en yenisinden. 16 var olmaz sa 17 alayım Fatih Uzun yazdı: Adaşım hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun,doğru yolu buldun,git gel Gebze Beylikdüzü altından kalkılmaz petrollüyle. memeleketten cok gebze ye gidiyoruz adaşım haklısın Hayrettin Bahadir yazdı: Güzel günlerde keyifle kullanın sağolasın Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. Elektriğe yabancı değilsin zaten. alınabilecek en mantıklı araç. detayları paylaşırsın zamanla. güle güle kullan. 56 bin km oldu zoe cok memnunum aslın da Mehmet Kazancıoğlu yazdı: peki bu başkanın umurunda mı hayır pek degil dogru demişsin İnan Çınar yazdı: Bence önce @İlkay Başarana böyle bir çakmak yakışır. Başkanın çarpması için önce İlkay'a ait olması lazım 😄 @Fatih Keskin Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. bu yaz edremit buluşmasına bi çakmak la gelirsin artık Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun abi, güle güle kullanın. sagolasın Sani Gerşon yazdı: Başkanım Zoe yanında puset kalacak bunun zoe yi bagaja koyacagım Serhat Işık yazdı: kardeşim, aracın hayırlı alış verişin bereketli olsun. çok mantıklı bir tercih yaptın. böylelikle bende teslaya binmiş olacağım. pazartesi geleyim işe bi dene bakalım Onur Doğan yazdı: Hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler.. sağolasın Yurdaer Elay yazdı: Elektronlar hep sizinle olsun Güle güle kullanın Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Başkanım Çağlar Bayur yazdı: kosiflere girerken de tanınmak ta ne bileyim tüm planı açık ettin yaa Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Sermet Gündoğdu yazdı: Kazasız belasız inşallah. teşekkürler sağolasın Mehmet Yeter yazdı: Güle güle kullanın inşallah. bakalım ne kadar duracak Ahmet Kiriş yazdı: Yengeme hayırlı olsun, vale arkadaş devir noter işlerini halletmiş aferin. len kırk yılda bi doğru konuşmuşsun 3 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi Angara yaparız cabi ile Konum atarım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: panelden mi doldursak pilleri Uyar, King'in dükkana iki tane bıraktım üretime başlasın 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Fatih Keskin yazdı: bakalım biz de deneyelim dedik elektriği Sen zaten biliyordun Zoe’den. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Mert Yeldan yazdı: Uyar, King'in dükkana iki tane bıraktım üretime başlasın Bi sussana. Çökecekler hemen Yorum bağlantısı
Recommended Posts