Oğuzkan Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ya byd olaydı Plastik dökümcüde ayna yaptırırdı 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geçmiş olsun. Tesla farklı bi tepki verdi mi kaza sırasında. Hani ekranda felan ayayay ayna gidiyor gibisinden. 7 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geçmiş olsun, daha büyük bir kaza olabilirmiş, Allah korumuş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Geçmiş olsun. Tesla farklı bi tepki verdi mi kaza sırasında. Hani ekranda felan ayayay ayna gidiyor gibisinden. solda refuj sağında tır, arabadan nasıl çıkmış sorsana? 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fırlatma koltuğu beklerim o teknolojide 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce tekrar teşekkürler arkadaşlar sol bariyere çok yaklaşmışım ama o kızgınlıkla yılan gibi kayarak çıktım araçtan bu arada satılık Tesla işin büyüsü kaçtı benim için hanım da ne yaparsan yap dedi ben focus1 ile devam ederim mercedes i de hanıma veririm bi süre (1 hafta dayanabilirsem) Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Geçmiş olsun abi Sen zaten yengeye almadinmi bunu. Cana gelmesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts