Oğuzkan Işık Dün saat 15:57 Paylaş Dün saat 15:57 Çağlar Bayur yazdı: ya byd olaydı Plastik dökümcüde ayna yaptırırdı 1 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Geçmiş olsun. Tesla farklı bi tepki verdi mi kaza sırasında. Hani ekranda felan ayayay ayna gidiyor gibisinden. 9 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Geçmiş olsun, daha büyük bir kaza olabilirmiş, Allah korumuş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Geçmiş olsun. Tesla farklı bi tepki verdi mi kaza sırasında. Hani ekranda felan ayayay ayna gidiyor gibisinden. solda refuj sağında tır, arabadan nasıl çıkmış sorsana? 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fırlatma koltuğu beklerim o teknolojide 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce tekrar teşekkürler arkadaşlar sol bariyere çok yaklaşmışım ama o kızgınlıkla yılan gibi kayarak çıktım araçtan bu arada satılık Tesla işin büyüsü kaçtı benim için hanım da ne yaparsan yap dedi ben focus1 ile devam ederim mercedes i de hanıma veririm bi süre (1 hafta dayanabilirsem) Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Geçmiş olsun abi Sen zaten yengeye almadinmi bunu. Cana gelmesin Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fikri Keleş yazdı: Geçmiş olsun abi Sen zaten yengeye almadinmi bunu. Cana gelmesin evet ona aldım aldığımızdan beri 5000km yapmış ekonomiklik konusun da eline su dökülmez genişlik desen cabası ama bu araba dan fena soğudum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: evet ona aldım aldığımızdan beri 5000km yapmış ekonomiklik konusun da eline su dökülmez genişlik desen cabası ama bu araba dan fena soğudum Corsadan bile az yakıyor len. Ben Corsa ile 10 ayda 17 bin kilometre yapmışım. Şehir içi ortalama 11-12 kW yakıyorum. Sen 9-10 kW larda geziyorsun. Aynayla geçmiş olsun. Arabadan nasıl çıktın. Tesla o anı kaydetmemiş mi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: evet ona aldım aldığımızdan beri 5000km yapmış ekonomiklik konusun da eline su dökülmez genişlik desen cabası ama bu araba dan fena soğudum Bana da aynısı oluyor,en ufak biseyden sonra soğuyorum, Bu arada iddia ederim sen benden fazla degistirme yapıyorsun ama benim adım çıkmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tam tersi ilk çizikten sonra bi rahatlık gelir rahat kullanırsın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gök yazdı: Hakkaten 1 aynası 40 bin TL mi ? ucuz 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ucuz bir kavşakta standart olabilecek bir kaza yapsa tesla 2 far 1 çamurluk vs değişse demek 1 milyon masraf çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gök yazdı: Hakkaten 1 aynası 40 bin TL mi ? Mondeonun da aşağı yukarı bu kadardır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: bir kavşakta standart olabilecek bir kaza yapsa tesla 2 far 1 çamurluk vs değişse demek 1 milyon masraf çıkacak diğer araçlardan farkı yok passat audi bmw vs tabi bir egea değil. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: Mondeonun da aşağı yukarı bu kadardır. 3900 TL mk4 mondeo elektrikli aynası . dün arkadaş aldı tabi aynı ürün değil sonuçta teslanınkinde 20 tane daha sensör vardır üzerinde kıyas yapmak doğru değil mondeo ile Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: 3900 TL mk4 mondeo elektrikli aynası . dün arkadaş aldı tabi aynı ürün değil sonuçta teslanınkinde 20 tane daha sensör vardır üzerinde kıyas yapmak doğru değil mondeo ile https://www.fordparcacim.com/urun/mondeo-sag-ayna-cami-2001-2007-arasi-modeller-icin-orjinal Orijinal aynanın sadece camı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Evren Erakçora yazdı: https://www.fordparcacim.com/urun/mondeo-sag-ayna-cami-2001-2007-arasi-modeller-icin-orjinal Orijinal aynanın sadece camı. eski kasa mk3 lerin galiba daha pahalı birçok parçası . mk4 lerin parçası daha çok galiba arkadaş aldı dediğim gibi 4000 değildi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsadan bile az yakıyor len. Ben Corsa ile 10 ayda 17 bin kilometre yapmışım. Şehir içi ortalama 11-12 kW yakıyorum. Sen 9-10 kW larda geziyorsun. Aynayla geçmiş olsun. Arabadan nasıl çıktın. Tesla o anı kaydetmemiş mi o kameraya hiç bakmadım bi bakayım yüzüm görünürse atmam buraya ağız okuma bilen filan vardır Fikri Keleş yazdı: Bana da aynısı oluyor,en ufak biseyden sonra soğuyorum, Bu arada iddia ederim sen benden fazla degistirme yapıyorsun ama benim adım çıkmış benim bu arabaya heyecanım kalmadı artık Mehmet Göktürk yazdı: Tam tersi ilk çizikten sonra bi rahatlık gelir rahat kullanırsın hocam hanım aynısını dedi artık çok rahat kullanacağım diyerek dalga geçiyor benimle Ali Gök yazdı: Hakkaten 1 aynası 40 bin TL mi ? dosya 79 bin le açılmış kaçla kapanaır bilmem Ali Gök yazdı: bir kavşakta standart olabilecek bir kaza yapsa tesla 2 far 1 çamurluk vs değişse demek 1 milyon masraf çıkacak geçen ark aynı beyaz tesla ya sol ön lastikten dokundular görünürde dodik çizik 550 bin ile çıktı servisten lastik 2cm içeriye eğilmiş sen düşün durumu Mehmet Göktürk yazdı: diğer araçlardan farkı yok passat audi bmw vs tabi bir egea değil. ayna nın satış rakamı 21 bin hocam Ali Gök yazdı: eski kasa mk3 lerin galiba daha pahalı birçok parçası . mk4 lerin parçası daha çok galiba arkadaş aldı dediğim gibi 4000 değildi mk3 artık bazı parçaları bulunmuyor mesela otomatik dizeller de aks orjinal ön cam bulunmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts