Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: diğer konuda almıştın 15 e? Satın almadım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce decathlon (120 olan) var bizde. oğlana diye aldım arada bakkala gidiyorum. Bende küçük duruyor. ama çok akıcı rahat ve taşıması kolay. decathlondan şaşmamaya bak. komşumda 4 tane var, 120 ve 500 ailece kullanıyorlar ve ciddi anlamda hakkını veriyorlar hepsi taş gibi. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben bisiklet almadım, ben pimpirikli alıcıyım. on yer gezerim, alırım bagajada koyup ölçerim. Bagajda görünce aldımmı sandın. İlandaki için yorumun nedir. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-carraro-flexi-121d-katlanir-bisiklet-1313716498/detay Bu 21 vites. güzel ama vites kolları güzel değil. tuşlu olmalı. birde selesi çok kötü. değişmek gerek. Ali Darbaz yazdı: Bir diğer bisiklette budurç https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-bianchi-f014-katlanir-bisiklet-1313781597/detay buda 8 vites olanı. kullanım şartlarına göre sen kararı ver Alicim. Ali Darbaz yazdı: Satın almadım. satın aldın gibi hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Serhat Işık yazdı: Bu 21 vites. güzel ama vites kolları güzel değil. tuşlu olmalı. birde selesi çok kötü. değişmek gerek. buda 8 vites olanı. kullanım şartlarına göre sen kararı ver Alicim. satın aldın gibi hatırlıyorum. Bu ay arabanın kaskosunu yaptım Ankara'ya sefere çıktım birçok para harcadım 50.000 para çıktı. Hanım bir ay daha bekletiyor ben de darlanıyorum. Bekleyeceğim mecbur bir tane buldum bisiklet ama bakalım bu ayki limit ne kadar kaldı. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu ay arabanın kaskosunu yaptım Ankara'ya sefere çıktım birçok para harcadım 50.000 para çıktı. Hanım bir ay daha bekletiyor ben de darlanıyorum. Bekleyeceğim mecbur bir tane buldum bisiklet ama bakalım bu ayki limit ne kadar kaldı. hayırlısı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts