Ali Darbaz Cumartesi 17:31 Yazar Paylaş Cumartesi 17:31 Elektrikli bisiklet kitleri 20 bin tl den başlıyor. Bisiklet zaten 17500 tl. Hadi onu geçtim Bim de satılık elektrikli bisiklet var yeni geldi. İncele derim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:13 Paylaş Cumartesi 19:13 Çağlar Bayur yazdı: satın alındı mı yani? ape raider mandrill bak 1000watt Çok pahalıymış. Bimde seninkinden var. 29900 lira.. Kaça almıştık len seninkini 14000 mi. Ne borsa, ne kripta, ne araba, bu kadar prim yapmadı.. Mehmet Göktürk yazdı: polisler onları banlıyor. 250w klasik bişey al. 250w olursa bisiklet kategorisinde. Çağlara bakma, bisiklet alırım ben. Ali Darbaz yazdı: Elektrikli bisiklet kitleri 20 bin tl den başlıyor. Bisiklet zaten 17500 tl. Hadi onu geçtim Bim de satılık elektrikli bisiklet var yeni geldi. İncele derim. Daha bugün gördüm.. 29900 etiketli bir bisiklet vardı.. bu değil demekki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 19:19 Yazar Paylaş Cumartesi 19:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok pahalıymış. Bimde seninkinden var. 29900 lira.. Kaça almıştık len seninkini 14000 mi. Ne borsa, ne kripta, ne araba, bu kadar prim yapmadı.. Çağlara bakma, bisiklet alırım ben. Daha bugün gördüm.. 29900 etiketli bir bisiklet vardı.. bu değil demekki. Bim bisikletinin Hepsiburada fiyatı 32500 tl. Katlanır psiklet. Al gitsin sen alıştın çeyranlıyı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:21 Paylaş Cumartesi 19:21 Hee bugün tarihliymiş.. Alayım ben bunu. https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/katlanabilir-bn5-pro-e-bike-24-4/aktuel.aspx Ali Darbaz yazdı: Al gitsin sen alıştın çeyranlıyı. Batarya sök çıkar uğraşamam.. Servet'in orada şarj ederim ben bunu ya. Alayım. 1 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Cumartesi 19:32 Paylaş Cumartesi 19:32 Mehmet Ozyurek yazdı: Hee bugün tarihliymiş.. Alayım ben bunu. https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/katlanabilir-bn5-pro-e-bike-24-4/aktuel.aspx Batarya sök çıkar uğraşamam.. Servet'in orada şarj ederim ben bunu ya. Alayım. ikinci şarj cihazı lazım artık sanki oraya Elektrikli bisikletlerde batarya çok çabuk gidiyor deniyor ama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 19:38 Paylaş Cumartesi 19:38 Ü.Emre Kartal yazdı: Elektrikli bisikletlerde batarya çok çabuk gidiyor deniyor ama Bozuyluyor muymuş? Tamir ederiz ya.. Güçlendirriz bile. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz Cumartesi 20:31 Paylaş Cumartesi 20:31 https://www.t-bike.com/t-bike-robust-x8 Bu da çok farklı bişi sürekli reklamları karşıma çıkıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 20:36 Paylaş Cumartesi 20:36 Ü.Emre Kartal yazdı: ikinci şarj cihazı lazım artık sanki oraya Elektrikli bisikletlerde batarya çok çabuk gidiyor deniyor ama ben 11 sene kullandım. lityum polimerdi. Sonra yeniden yaptırdım batarya. ama o o kadar gitmez 18650 den yapma. Çabuk bitenler motorsiklet şeklinde olup kurşun asit akü olanlar. Onlardan uzak durun polisin gözdesi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:41 Paylaş Cumartesi 20:41 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaça almıştık len seninkini 14000 mi. 9,900 tele Mehmet Göktürk yazdı: plaka takarsan. ve kaskla vs vs Artık o bisiklet olmaktan çıkıyor. kasksız zaten olmaz hocam plaka yok pedal var Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:49 Paylaş Cumartesi 20:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Çabiye hangisini sordun 😁 Mehmet Ozyurek yazdı: Hee bugün tarihliymiş.. Alayım ben bunu. https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/katlanabilir-bn5-pro-e-bike-24-4/aktuel.aspx Batarya sök çıkar uğraşamam.. Servet'in orada şarj ederim ben bunu ya. Alayım. Paçağina sıçam Mehmet Ozyurek yazdı: Bozuyluyor muymuş? Tamir ederiz ya.. Güçlendirriz bile. Yine paçağina sıçam İyi pilli bisiklet 80binden başlıyor 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:58 Paylaş Cumartesi 20:58 pisiklet sordu ayakların yere değebildiği Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:18 Paylaş Cumartesi 21:18 He pardon. Ön fren yeri tersmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 05:05 Yazar Paylaş Dün saat 05:05 Kemal Korkmaz yazdı: https://www.t-bike.com/t-bike-robust-x8 Bu da çok farklı bişi sürekli reklamları karşıma çıkıyor. 35 kilo imiş dehşet bir ağırlık. Benim kron 14 13 kilo bagaja kaldırıp koyması çok dertli. Bu bisikleti tahmin bile edemiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 08:32 Paylaş Dün saat 08:32 Fatbike olmayan elektrikliler 25 kilo civarı ancak aküyü sökünce hafif oluyor 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben elektrikli alacağım. Sen elektriği baya sevdin abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Sen elektriği baya sevdin abi Kullananın vaz geçeceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Kullananın vaz geçeceğini sanmıyorum. Gelmediniz ki bi elektrikli ile biz de bi deneyelim, bakalım vaz geçebilecek miyiz 7 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Gelmediniz ki bi elektrikli ile biz de bi deneyelim, bakalım vaz geçebilecek miyiz Savaş var.. Pardon bu başka şeye bahane idi. Havalar kötü. Tamam bu oldu. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Yağmur yağıyor diye evde oturacağımı mı sandınız Yağmur yağıyor diye evde oturacağımı mı sandınız Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Servet Aydın yazdı: Bi kere yazsan alarız 😁 Yazmasada anlıyoruz artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce vesile ile pisiklet su ile yıkanmaz burada dursun gagıldan gelenler için Yorum bağlantısı
Recommended Posts