Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: 2. El aldım, oldukça temiz, 5000 papel Bu 2022 yılında bimde 1700 liraya satılan çelik kadro bisiklet. Sahibinden sitesinde aynı markanın Aliminyum modeli ve shimano olanı 5000 tl alabiliyon zaten. Sen çok vermişsin. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu 2022 yılında bimde 1700 liraya satılan çelik kadro bisiklet. Sahibinden sitesinde aynı markanın Aliminyum modeli ve shimano olanı 5000 tl alabiliyon zaten. Sen çok vermişsin. 2022 yi geç bugüne gel. Örnek ilan gönderir misin, alırız, aldırırız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: 2022 yi geç bugüne gel. Örnek ilan gönderir misin, alırız, aldırırız. pazarlık yapıyom satıcıyla. 5000 diyor ama ben 4000 önerdim. Kıza alacağım 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce @Köksal Yılmaz 5000 e bırakıyormuş. Shimano vites aliminyüm kadro. Decathlondan birtane sele minderi al yeter. Zinciri yağla devam https://shbd.io/s/WVWKMKdC 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce ne alındı alınımadı ben anlamadım hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: ne alındı alınımadı ben anlamadım hayırlı olsun ikinciyi alıcam yakında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce o da hayırlı olsun pisiklet iyidir pillisi candır Yorum bağlantısı
Recommended Posts