Ali Darbaz Salı 00:00 Yazar Paylaş Salı 00:00 Köksal Yılmaz yazdı: 2. El aldım, oldukça temiz, 5000 papel Bu 2022 yılında bimde 1700 liraya satılan çelik kadro bisiklet. Sahibinden sitesinde aynı markanın Aliminyum modeli ve shimano olanı 5000 tl alabiliyon zaten. Sen çok vermişsin. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Salı 05:48 Paylaş Salı 05:48 Ali Darbaz yazdı: Bu 2022 yılında bimde 1700 liraya satılan çelik kadro bisiklet. Sahibinden sitesinde aynı markanın Aliminyum modeli ve shimano olanı 5000 tl alabiliyon zaten. Sen çok vermişsin. 2022 yi geç bugüne gel. Örnek ilan gönderir misin, alırız, aldırırız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 06:24 Yazar Paylaş Salı 06:24 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: 2022 yi geç bugüne gel. Örnek ilan gönderir misin, alırız, aldırırız. pazarlık yapıyom satıcıyla. 5000 diyor ama ben 4000 önerdim. Kıza alacağım Salı 06:25 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 09:32 Yazar Paylaş Salı 09:32 @Köksal Yılmaz 5000 e bırakıyormuş. Shimano vites aliminyüm kadro. Decathlondan birtane sele minderi al yeter. Zinciri yağla devam https://shbd.io/s/WVWKMKdC 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 10:55 Paylaş Salı 10:55 ne alındı alınımadı ben anlamadım hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 10:56 Yazar Paylaş Salı 10:56 Çağlar Bayur yazdı: ne alındı alınımadı ben anlamadım hayırlı olsun ikinciyi alıcam yakında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 10:59 Paylaş Salı 10:59 o da hayırlı olsun pisiklet iyidir pillisi candır Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 16:22 Paylaş Salı 16:22 Çağlar Bayur yazdı: o da hayırlı olsun pisiklet iyidir pillisi candır Araba çeken modelleri var diyola 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:55 Paylaş Salı 17:55 Servet Aydın yazdı: Araba çeken modelleri var diyola denemeden inanmam Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 20:51 Paylaş Salı 20:51 Çağlar Bayur yazdı: denemeden inanmam Bi arkadaş pasatı çekmiş kesin bilgi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Merhaba , Bu gün itibari ile Kron ile 30 km yolu tamamladım. Cumartesi 30 km daha eklemek isitiyorum. Tarih Güzergah / Parkur Tipi Mesafe (km) 30 Nisan Çekmeköy (İlk Sürüş) 1.84 km 1 Mayıs Pendik Sahil 5.49 km 2 Mayıs Şehir İçi 4.63 km 4 Mayıs Şehir İçi 3.43 km 6 Mayıs Şehir İçi 3.76 km 7 Mayıs Ormanköy / Çekmeköy Ormanı (Toprak) 11.25 km TOPLAM 30.40 km 20 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Aşırı bisiklet kullanımı kemik erimesine sebep oluyor bunu cepte tut. Herşeyin kararında olanı makbul. Saatlerce bisiklet süreceksen bacaklarının arasındaki damarların sağlığı için gerekli olan koruyucu özellikli alt giyim tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce gezdikten sonra mesafe listesi mi yazılıyor İlkay Başaran yazdı: koruyucu özellikli alt giyim favoirm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Aşırı bisiklet kullanımı kemik erimesine sebep oluyor bunu cepte tut. Herşeyin kararında olanı makbul. Saatlerce bisiklet süreceksen bacaklarının arasındaki damarların sağlığı için gerekli olan koruyucu özellikli alt giyim tavsiye ederim. 100 km scooterden sonra bisiklet o kadar kolayki sen beni asıl cumartesi gör. Tabi iş felan çıkmaz ise. %3 eğimi 12 nci vitesde tırmanıyorum . Trafik ve yaya kalabalığı olmasan 15 km/H altı ortalama düşmem Çağlar Bayur yazdı: gezdikten sonra mesafe listesi mi yazılıyor favoirm Strava ve Huwai healt var. onlar topluyor. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Strava ve Huwai healt var. onlar topluyor. bu strese gelemezdim iyi sabır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu strese gelemezdim iyi sabır Abi sen yarın beni gör bi bakmışsın tek gün 50 km. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi sen yarın beni gör bi bakmışsın tek gün 50 km. Faydasından çok zararı olur. Abartma bence. Sele yüksekliğin dizdeki açıyı 90 derece ve altına düşürmüyordur umarım. Gerçi öyle kullansan çok fazla yorar zaten. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Abi sen yarın beni gör bi bakmışsın tek gün 50 km. sürmesi değil tabela yazması stres Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Faydasından çok zararı olur. Abartma bence. Sele yüksekliğin dizdeki açıyı 90 derece ve altına düşürmüyordur umarım. Gerçi öyle kullansan çok fazla yorar zaten. Ama İlkay çok eğlenceli acayip keyif alıyorum hatta profesyonel modelleri geçmeyi düşünüyorum biraz daha sürüp Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ama İlkay çok eğlenceli acayip keyif alıyorum hatta profesyonel modelleri geçmeyi düşünüyorum biraz daha sürüp Evet bende çok severim bisikleti ama günde 50 km kullanımlar vs faydadan çok zarar getirir. Bizlere yani. Biz prof bisiklet sporcusu değiliz. Hekim kontrolünde özel ekipmanlar beslenmeler vs de yok. Eti janga ile biyere kadar örnek vermek gerekirse. Kas kaybından dolaşım sorunlarına kemik erimesine kadar türlü sorun yaşarsın. Suyun dahi fazlası zararlı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Evet bende çok severim bisikleti ama günde 50 km kullanımlar vs faydadan çok zarar getirir. Bizlere yani. Biz prof bisiklet sporcusu değiliz. Hekim kontrolünde özel ekipmanlar beslenmeler vs de yok. Eti janga ile biyere kadar örnek vermek gerekirse. Kas kaybından dolaşım sorunlarına kemik erimesine kadar türlü sorun yaşarsın. Suyun dahi fazlası zararlı. bence prof sürücülüğe adımı atmış 12 km orman yolunda 20 jant katlanır pisiklet sürmek herkesin yapabileceği bir şey değil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bence prof sürücülüğe adımı atmış 12 km orman yolunda 20 jant katlanır pisiklet sürmek herkesin yapabileceği bir şey değil Bunu 1 sene yapsın ondan sonra yine görüşelim bence. Bahsettiğim etkiler 2 gün sonra başlayan şeyler değil abi biliyorsun sende. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Bunu 1 sene yapsın ondan sonra yine görüşelim bence. Bahsettiğim etkiler 2 gün sonra başlayan şeyler değil abi biliyorsun sende. ben 500 mt de bırakırım ormana girsem 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce 1 hafta sabah 12 akşam 12 km işe gidip geldim belki de 10 gün. son 2 günde bacaklarda tendon ağrısına başladı. Quadriceps tendonu. Tendon kas kadar hızlı adapte olup gelişemiyor. İnat edip üzerine gitsem ödemler yırtıklar vs 6 ay belki 1 sene mahfederdi beni. Kas ve tendonla inatlaşırsan her zaman kaybeden sen olursun özellikle de tendon. Zaten baktım arabadan fazla yakıyorum bırakacaktım ağrı olmasa da. En ağır viteste nabız 110larda seyir hızındaydım onu yazmamışım. Eğim sıfır hız 25 27 gidip geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts