H.Cenk Bayrakçı Dün saat 12:48 Paylaş Dün saat 12:48 İlkay Başaran yazdı: Eti janga ile biyere kadar örnek vermek gerekirse. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 16 jant olan katlanırlar mantıklı mı? çok mu küçük 16jant. 20 jant benim arabada fazla yer kaplar diye düşünüyorum. Ara sıra bineceğiz ,çok yol yapamam ben zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce kadro boyu hatalı olan ile 1 km gitmek bile zulüm olur test etmeniz lazım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bagaja rahat sığıyor mu? Keşke daha küçük alsaydım dedin mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bagaja rahat sığıyor mu? Keşke daha küçük alsaydım dedin mi? ben uzun boylu insanık. Daha küçüğü ergonomik olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Hava aşırı sıcak olunca ben de pes ettim artı benim Ekrem ağlarım başladı 4 saatten fazla pedal çeviremiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts