H.Cenk Bayrakçı Cuma 12:48 Paylaş Cuma 12:48 İlkay Başaran yazdı: Eti janga ile biyere kadar örnek vermek gerekirse. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cuma 19:46 Paylaş Cuma 19:46 16 jant olan katlanırlar mantıklı mı? çok mu küçük 16jant. 20 jant benim arabada fazla yer kaplar diye düşünüyorum. Ara sıra bineceğiz ,çok yol yapamam ben zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:27 Paylaş Cuma 20:27 kadro boyu hatalı olan ile 1 km gitmek bile zulüm olur test etmeniz lazım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 Bagaja rahat sığıyor mu? Keşke daha küçük alsaydım dedin mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:30 Yazar Paylaş Dün saat 12:30 Evren Erakçora yazdı: Bagaja rahat sığıyor mu? Keşke daha küçük alsaydım dedin mi? ben uzun boylu insanık. Daha küçüğü ergonomik olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:38 Yazar Paylaş Dün saat 12:38 Hava aşırı sıcak olunca ben de pes ettim artı benim Ekrem ağlarım başladı 4 saatten fazla pedal çeviremiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lastik kaç defa patladı 50 km de? Tertemiz yollar niye lastik patlasın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce 50 km sonra bakalım konuya , veya piyango bileti al Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: 50 km sonra bakalım konuya , veya piyango bileti al Abi ben seni anlamakta güçük çekiyorum. Lastiğim neden patlamalı , yada neden piyango vurmalı. Allah bana sağlık sihat vermiş. bir günde 52 km bisiklet sürecek küdret vermiş. Bundan daha önemli ne olabilir ki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ali Darbaz yazdı: . Lastiğim neden patlamalı , yada neden piyango vurmalı. Allah bana sağlık sihat vermiş. bir günde 52 km bisiklet sürecek küdret vermiş. Bundan daha önemli ne olabilir ki. pisiklet gruplarında biraz gez nasıl patlıyor anlatsınlar, Ali Darbaz yazdı: ben seni anlamakta güçük çekiyorum. normal pisiklete yeni kavuştun, bi kaç 500 km ler sonra bakarız konuya Yorum bağlantısı
Recommended Posts