Onur Demir 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: citroendeki motor ile opeldeki aynı marka mı acaba vesile ile aracfiyat diye bir site yok citroen opel Pejo aynı araçlar neredeyse. Fiat da bunlara dahil oldu. Frontera - c3 aircros c3 - grande panda C4 - 2008 - Astra (2008 her ne kadar SUV geçse de c4 ile aynı araç ) Corsa - 208 diye liste uzar. Şanzıman, elk motoru alt yapı şase vs. segmetnlerde fark ediyor sadece yoksa gerisi aynı. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Çağlar Bayur yazdı: citroendeki motor ile opeldeki aynı marka mı acaba vesile ile aracfiyat diye bir site yok Aynı motor, fiyat farkının sebebi fronteranın karşılığı c3 aircross olmasından geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Çağlar Bayur yazdı: marka ne acaba motorda Emotors diyo çetciipiitii. Stellantis ile Japon-Fransız ortaklı dev elektrikli motor üreticisi Nidec Leroy-Somer arasında bu amaçla kurulmuş, yüksek profilli bir ortak girişimdir. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Yurdaer Elay yazdı: Stellantis ile Japon-Fransız ortaklı dev elektrikli motor üreticisi kia ile renault da aynı motoru kullanıyor olabilir gerçi falza bilgi yoki mesela motor no değişimi nasıl olacak ruhsatta , şaseye entegre pil değişiminde şase no başka yerde mi vb. wikipedia şu an yetersiz kaldı 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 4 Haziran Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kia ile renault da aynı motoru kullanıyor olabilir gerçi falza bilgi yoki mesela motor no değişimi nasıl olacak ruhsatta , şaseye entegre pil değişiminde şase no başka yerde mi vb. wikipedia şu an yetersiz kaldı @Ali Cihangiroğlu haklı galiba.. şu aşamada pil ya da motoru değiştireceğine komple arabayı değiştir daha iyi Kia ve Renault genelde kendi motorlarını kullanıyorlarmış bu arada. Kia, Hyundai Motor Group bünyesinde yer aldığı için elektrik motorları büyük ölçüde grup içinde geliştirilir ve üretilir (Hyundai Motor Group/Hyundai Mobis). Renault uzun yıllardır elektrik motorlarını büyük ölçüde kendi geliştirmekte ve Fransa'daki Cléon tesisinde üretmektedir. Yeni nesil motor projelerinde Valeo ile iş birliği yapılmaktadır. 4 Haziran tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 8 Haziran Yazar Paylaş 8 Haziran Güncelleme yapayım araçla ilgili, bildiğiniz gibi opel frontera uzun menzili almıştım. bayramda 600 km gidiş 600 km geliş yolculuk yaptım. bursa nevşehir arası. nevşehirden %100 şarjla çıktım. dönüşte 2 mola ile 15 dk + 28 dk şarj ettim ve bursaya döndüğümde %28 şarjım mevcuttu. uzun yolda hiç yormadı. yol bilgisayarına göre 14.1 kwh yakıt tüketimi olmuş ortalamada. 260 km'yi tek atışta yaptım ve %22 ile şarj istasyonuna girdim. demek ki rahatça bu mevsimde 280 km'ye kadar risksiz gidilir ve şarja girilebilir. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts