Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Daha önce yazdığıma örnek geldi. Byd çinde 46000 dolara sattığı arabayı avrupada 110 bin euro etiket koymuş. https://www.instagram.com/reel/DXAHBpEDAOX/?igsh=aXF6MWo2MTFnNGln Alicim çin kapalı market fiyatlar yanıltmasın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Selim Bilgin yazdı: Togg konusu arttı bu aralar ama spesifik olarak legacy model y’den t10f’e geçiş nasıl hissettirir acaba? Bence harika bile olur, en azından yerli araca binmenin gururu yeter. Ben de TOGG'a geçmeyi planlıyorum ama T10X e Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: iPhone'dan Reeder'a geçmek gibi olur. Asla yapmayacağım değişiklik olur. Mehmet hocam ben de katılmıyorum size, bu denli büyük bir hezimet olacağına ihtimal vermiyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tesla, TOGG ve Hyundai (Ioniq 5 N) modellerini kullandım. İlk izlenimlerim, Tesla' da aranılan çok şey var. Kullanınca şunu hissediyorsunuz. Bu araca tüm teknolojiyi en iyi şekliyle dolduralım ama bunu yaparken malzeme kalitesini düşürerek ulaşılabilir hale getirelim. TOGG, konforlu ve lüks bir otomobil gibi hissettiriyor. Bir marka oldu isek, yapabileceğimizin en iyisini yapalım izlenimi var. Sosyal medyada elektronik arızalarının çok olduğu dile getiriliyor. Umarım kısa zamanda düzeltilebilir. 5N hala etkisinden kurtulamıyorum. Tek kelime ile rüya gibiydi. Kask ve eldiven neden takmadım dedirtirken, sakin kullanımda ise, her şeyin olması gerektiği gibi bir aile otomobili. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce @Selim BilginBen olsam Tesla'da kalırdım. Ha satacaksan bi haber ver bana belki değerlendirebilecek arkadaşlar olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mert Yeldan yazdı: @Selim BilginBen olsam Tesla'da kalırdım. Ha satacaksan bi haber ver bana belki değerlendirebilecek arkadaşlar olabilir ufak bi dokundu ya arkada orası gözüne batıyordur. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bence a6 sonrası sert geldi, konfor arıyor. Bu yolda togg doğru tercih ama gerisi kişisel tercih. Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Direk girecek olsan Togg t10f avantajlı finansmanlarla gir derdim ancak tesladan Togg için biraz daha bekleyebilirsin gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tamer Topaç yazdı: 5N hala etkisinden kurtulamıyorum mavi miydi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ufak bi dokundu ya arkada orası gözüne batıyordur. Kasko ne güne var, dokunulan yerleri düzeltirler Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mert Yeldan yazdı: Kasko ne güne var, dokunulan yerleri düzeltirler Kaskoluk bişey değil vakti yok sanırım 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Emre Şimşek yazdı: ... Volvo sağlamlığında yapılmış olması güven veriyor... Emre sen daha önce de yazdın bunu, sanırım kendi konundaydı. Böyle bir açıklama ya da test mi var? Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Konfor konusunda üzerine koyar, daha yumuşak ve geleneksel araçlara benzeyen bir kullanımı var, alternatifleri arasında kullanışlı da bir araç. Finansman ihtiyacı varsa alternatifler arasında en iyisi. Arıza konusunda Tesla kadar problemsiz olmamakla birlikte sorunlar çok satılmasından kaynaklı biraz da abartılı yansıyor. Ancak yolda bırakmayacak türden bazı arıza durumlarına hazırlıklı olmak lazım. Yazılım konusunda Tesla ile kıyaslamak haksızlık olur. GÜç pedalı kalibrasyonu ve minik gecikmesi Tesla yı aratabilir ancak alışınca unutulur. Ancak asıl bilmen gereken muhtemelen Haziran sonu Temmuz başı araç majör bir revizyon alacak. Bu değişikliklerin en önemlisi Farasis ten alınan NMC batarya paketi değişecek. Muhtemelen CATL marka Mangan takviyeli LFP pil ile gelecek. Bu pil değişimi ile birlikte başka donanımsal değişiklikler olur mu (Isı Pompası? Motor?) şimdilik net değil. Ancak pil değişimi ile birlikte aracın güç yönetim mimarisinde sorunsuzluk adına önemli revizyonlar yapılacağı kanaatindeyim. Değişiklik olacağı kesin ama biraz sürprize açık bir konu. Velhasıl bence acil bir ihtiyaç yok ise şu ortamda senin gibi teknoloji meraklısı ve piyasayı takip eden biri için beklemek mantıklı, piyasaya çok yeni araç giriyor. Ancak ÖTV oranı ve matrah konularında da bir çalışma var ve değişiklik bekleniyor. Bu değişiklik bu gece mi yoksa 6 ay sonra mı olur konusu da sürprize açık, gecikse de Elektriklideki pazar payının artması ile paralel vergisel değişikliğin olacağı kesin. Acil bir ihtiyaç durumu söz konusu değilse Tesla 'daki gibi acele etme elindekine binmeye devam et derim vesselam... Bu arada geçen hafta bi elektrikli oyuncak daha aldım, ama bu tam anlamıyla oyuncak :)) microcar lara taktım şu sıralar... 7 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İsa Acar yazdı: Emre sen daha önce de yazdın bunu, sanırım kendi konundaydı. Böyle bir açıklama ya da test mi var? Abi araştırırken bu kanıya vardım. Böyle söylememin en önemli sebebi ncap’ten aldığı puan. Sonra kaza sonrası durumları, içerikler. Aracın sağlam bir karoseri olduğuna dair usta yorumları. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mavi miydi Yurt dışında birden fazla renk ile satışı var ancak, Türkiye' de Performance Blue adından tek renk. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tesla güzel sorunsuz ama bu kafasına göre arabayı kilitleme olayı bana saçma geliyor, geçenler dede kaçak yollarla otonom sürüsü aktif edenlerin araçlarını kilitledi haberi çıktı. Togg da yazılım sorunlari birazdaha düzelmesi lazım. Ben olsam, farklı marka bakardım kia veya benzeri Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selim Bilgin yazdı: Togg konusu arttı bu aralar ama spesifik olarak legacy model y’den t10f’e geçiş nasıl hissettirir acaba? Tesla'nın TOGG'dan daha iyi bir araç olduğu konusunda ikna edilemeyecek bir güruh var piyasada. Sadece stabilitenin bile otomotivdeki en büyük nimet olduğunu anlamamız lazım ama söylemek istediğim bu değil. Aracınız HW4 ise ve satacaksanız kişisel tahminim 2026 son çeyrekte FSD supervised'ın geleceği yönünde bu da mevcut aracınızın %7-10 arası daha pahalı satabilmeniz anlamına gelecek. Togg'a geçecekseniz de bence biraz daha bekleyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts