Bulut BAL 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Peugeot 308 1.6 Classic Edition dizel 2016 model rölantide 4 bin deviri geçmiyor. Diğer viteslerde geçiyor herhangi bir kısıtlama yok. Koruma falan mı var hepsinde mi böyle yoksa bir sıkıntı var? Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Rölantide derken? Yani araç boşta durur vaziyette mi 4000 devir deniyorsunuz? Buna ne gerek var ki? Bildiğim kadarıyla dizel araçlar böyle çok yüksek devri seven araçlar değil. Açıkcası ben şuan kullandığım aracımda 4000 devri gördüm mü hiç hatırlamıyorum. Yürüken bile maksimum 3500 devir çevirmişimdir. 10 saat önce tarihinde Recep Yavuz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Bulut BAL 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Recep Yavuz yazdı: Rölantide derken? Yani araç boşta durur vaziyette mi 4000 devir deniyorsunuz? Buna ne gerek var ki? Bildiğim kadarıyla dizel araçlar böyle çok yüksek devri seven araçlar değil. Açıkcası ben şuan kullandığım aracımda 4000 devri gördüm mü hiç hatırlamıyorum. Yürüken bile maksimum 3500 devir çevirmişimdir. Gerek yok aslında ama son zamanlarda aracım V kayışı kopardı ve tamir ettirdim. Pek memnun kaldığım söylenemez. O yüzden acaba her modelde mi öyle hatırlamıyorum eskiden öyle miydi emin olamadım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koruma vardır, olmalı da zaten. V kayışıyla hiç alakası yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts