İçeriğe Yönlendir

Sizce ne yapmalı?

Mustafa Resül Kara

Recommended Posts

Mustafa Resül Kara

Merhabalar, babamda 2012 model 1.6 tdci focus sw var. Bir süredir sıkıntılıydı araç yaptırdık düzen tutmadı ve en son km

299 bin civarı olunca motoru yemiş bulunduk 😊 son bir kaç yıldır fazlasıyla para harcadık. Bu açıdan biraz yordu bizi.

Şimdi gelelim son duruma. Araba da kaput değişen ve sağ yan taraf komple boyalı. 9 - 10 yıldır da bizde. Şimdi sandık motor yaptırsak sanırım 200 bini bulur. Ustaya arabayı al dedik 150 bin TL veririm dedi. 🤬 

Şimdi ne yapmalı sizce? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Mehmet Göktürk yazdı:

ustayı değiştirin ve yaptırın derim. 2012 yeni bir araç. 

Sandık motor koyunca tüm sorunlar çözülür sanırım. Araçta motor arızası haricinde bir sıkıntı yoktu. Ankara da sandık motor fiyatı sorabileceğim ve bu montajı yaptırabileceğim yer de araştırmam lazım. İşin gerçeği biraz daha iyi fiyat verse ver geç demiştim babama. Ama verdiği para İPhone parası 😊 

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
(düzenlendi)

yani bence başka alıcılarla görüşüp aracı elden çıkarabilirsiniz ama 150 çok az olmuş :) 300 binde bir araca yapacağınız yatırımın sonrasını iyi düşünmeniz gerek birde sanayide komple yapılan motordan hayır görene henüz rastlamadım. İşini çok iyi yapan ustaları tenzih ederim. sıfır sandık motor bulup koyabiliyorsanız öyle yapın maliyet kurtarıyorsa

tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi
ekleme
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Mehmet Cihat yazdı:

yani bence başka alıcılarla görüşüp aracı elden çıkarabilirsiniz ama 150 çok az olmuş :) 300 binde bir araca yapacağınız yatırımın sonrasını iyi düşünmeniz gerek birde sanayide komple yapılan motordan hayır görene henüz rastlamadım. İşini çok iyi yapan ustaları tenzih ederim. sıfır sandık motor bulup koyabiliyorsanız öyle yapın maliyet kurtarıyorsa

150 bin TL gerçekten az diğer türlü uğraşma derdim babama. Ama bu fiyat komik oldu. Sanayi ile uğraşmak başlı başına dert olsa da şimdiki işlem ya motor olcak ya da böylece vereceğiz. Sandık motor olursa düzen tutar mı sizce? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara
Mehmet Göktürk yazdı:

foto var mı iç dış

Aracın mı motorun mu hepsinin mi 😊 

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
(düzenlendi)

Öncelikle usta baksın dalgasına.

Bu haliyle en az 300 eder zaten.Siz başka alıcı bulun.

Ama aracı sakın toplamaya çalışmayın.14 yaşında 300 binde araç sonuçta,canından bezdirir.

Orasını yaptırırsın burasından başka şey çıkar.

Uğraşma derim.

tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Aracın kondisyonuna göre masraf etmeye değer olup olmadığına karar verebilirsiniz.

İçi yeni gibiyse, airbagler orjinalse, şasede büyük işlem yoksa, boyası iyi durumdaysa bence masraf edilebilir.

Foto yüklerseniz biz de fikrimizi söyleriz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...