Mustafa Serhat 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kronik kaplama kabarma ve plastiğinin çatlaması sorunu yaşayanlar için 3D tarayıcı ile tarayıp, 3D printer ile baskısını aldım. Daha öncede bu problem ile ilgili konular açılmış forumda. Yazıcınız yoksa bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz. Bazı satıcılar özensiz baskısına 400 TL istiyor. Görsellerini paylaşıyorum. İster parlak bir filamentle, ister zımpara boya ile yapıp kullanabilirsiniz. SAĞ-SOL iki taraf içinde mevcut. Linkten indirebilirsiniz. https://makerworld.com/en/models/2687346-ford-mondeo-mk4-left-right-door-grab-handle-trim#profileId-2977058 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çok güzel olmuş. Orjinal gibi görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mondeo mu kaldı ya Samanlıktan çıkma bulsam SW hiç kaçırmam valla. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Çok güzel olmuş. Orjinal gibi görünüyor. Teşekkürler, bende 2 tanesi kabarıktı ama hepsini yaptım. Mehmet Ozyurek yazdı: Mondeo mu kaldı ya Mondeo'dan daha iyisi yeni bir Mondeo'dur abi Maalesef yenisi gelmiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Helal olsun. Elinize sağlık. Bazı firmalar bu işlemler için tonla para istiyor. Kesenize bereket olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İşin garibi şu, Bunun kalıbını nereden bulmuş.. C5'len kapı kolları hep kırık, seri üretime geçse ciddi paralara satılır. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Helal olsun. Elinize sağlık. Bazı firmalar bu işlemler için tonla para istiyor. Kesenize bereket olsun. Teşekkür ederim, yurt içinde bu tarz paylaşım yapmıyor kimse. İllaki ücretiyle. Mehmet Ozyurek yazdı: İşin garibi şu, Bunun kalıbını nereden bulmuş.. C5'len kapı kolları hep kırık, seri üretime geçse ciddi paralara satılır. Abi kimse bulmadı, ben sağlam olanı 3D tarayıcı ile tarayıp kendim bastım. Lazımsa bu şekilde destek olurum 4 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mondeo mu kaldı ya Ah ah olsa da binsek abi. Mustafa Serhat yazdı: Kronik kaplama kabarma ve plastiğinin çatlaması sorunu yaşayanlar için 3D tarayıcı ile tarayıp, 3D printer ile baskısını aldım. Daha öncede bu problem ile ilgili konular açılmış forumda. Yazıcınız yoksa bir arkadaşınızdan rica edebilirsiniz. Bazı satıcılar özensiz baskısına 400 TL istiyor. Görsellerini paylaşıyorum. İster parlak bir filamentle, ister zımpara boya ile yapıp kullanabilirsiniz. SAĞ-SOL iki taraf içinde mevcut. Linkten indirebilirsiniz. https://makerworld.com/en/models/2687346-ford-mondeo-mk4-left-right-door-grab-handle-trim#profileId-2977058 Elinize sağlık, MK 4 Mondeo'nun kozmetik olarak en büyük sıkıntılarından birisi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Serhat yazdı: Teşekkür ederim, yurt içinde bu tarz paylaşım yapmıyor kimse. İllaki ücretiyle. Abi kimse bulmadı, ben sağlam olanı 3D tarayıcı ile tarayıp kendim bastım. Lazımsa bu şekilde destek olurum Zahmetli iştir.. Bol vakit ister.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts