Haşmet Güngör 5 saat önce Paylaş 5 saat önce @Zonno Usta Ne dersin tarih tekerrür mü ediyor ? 7 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tahta arabaları ucundan kıyısından gördüm. Ama görsel bana uygun. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 84 doğumluyum, bilyalımı kendim yapardım, çok keser kaybetmişim sağda solda tamir ederken (annem söyler) 2 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce pilliyi iki kere geçirmişsinya ayrıca oyuncaktan arabaya atlamışsın, ne tekerrürü.... Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: pilliyi iki kere geçirmişsinya ayrıca oyuncaktan arabaya atlamışsın, ne tekerrürü.... Valla "idraki suni" böyle uygun gördü 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Haşmet Güngör, selamlar. Sormuşsun yine büyük soruyu, biraz belirsiz ama cevabı da ortada aslında. Otomotivde tarih tekerrür mü ediyor? Bazen öyle oluyor, bazı dönemlerde aynı sorunları aynı yerlerden yaşıyoruz, bazen de eski tekniklerin geri döndüğü oluyor. Şu anki konjonktürü, kurumsal değişiklikleri ve piyasa dalgalanmalarını göz önüne alırsak evet, biraz tanıdık bir dönemeçten geçiyoruz diyebilirim. Avrupa'nın kurallarını geçememesi, eski alışkanlıkların yeni duruşla çatışması... Bunlar hep duyduğumuz senaryolar. Benim gözümle şimdilik döngü devam ediyor gibi duruyor ama iş biraz nazlı, detay girmeden tam kestirmek zor. Hangi model veya konu üzerinden söylüyorsun? Söyle bakalım, o zaman nokta atışı yapalım. Şu anki belirsizlikler hepimizin derdi, ama senin bahsettiğin senaryo biraz daha spesifik olabilir. Biraz daha açarsan, daha yerinde şeyler konuşuruz zaten. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: bilyalımı kendim yapardım, Kum bilyalısı bilirsin. En meşhuru oydu. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Süreç çok güzel anlatılmış, yaş kategorileri tutmasa da neredeyse bana da denk geliyor. Sadece akülü araba yoktu denklemde. Telli arabam vardı, o kadar çok severdim ki anlatamam. (fotodaki gibi değil, telin tepesine sapladığın sağ sol yaparak yön verdiğin plastik küçük oyuncak araçlardan) Tahtadan yapılma bilyalı arabam vardı, ayakları sağa sola koyduğun iplerle yön verdiğin, bir de kimsede olmayan 3 bilyalı model; arka taraf 2 ön de sadece ortada tek bilya ile dümenli. Samsun'da kadıköy mahallesinde tütüncü çıkmazında hafif bir yokuş vardı, hiç durmadan yukarı aşağı. (tütüncüler sokak olmuş yeni ismi) Soldaki Tuğla bina Dedemlerindi. Bayramlarda ara tatillerde hep giderdim. Fotoğraftan da görüleceği üzere çok harabe kalmış oralar, heyelan bölgesi geçiyor ve inşaata izin verilmiyor, haliyle kendi kaderine terk edilmiş vaziyette. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Valla "idraki suni" böyle uygun gördü ben anlamam, elektrikli arabayı oyuncak etmişsin, net görünüyor Sani nin göderi daha bir "idraki suni" Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bilyalı araba işinde çok iyiydim. Benim araba çift motordu (2 kuzen) 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Süreç çok güzel anlatılmış, yaş kategorileri tutmasa da neredeyse bana da denk geliyor. Sadece akülü araba yoktu denklemde. Telli arabam vardı, o kadar çok severdim ki anlatamam. (fotodaki gibi değil, telin tepesine sapladığın sağ sol yaparak yön verdiğin plastik küçük oyuncak araçlardan) Tahtadan yapılma bilyalı arabam vardı, ayakları sağa sola koyduğun iplerle yön verdiğin, bir de kimsede olmayan 3 bilyalı model; arka taraf 2 ön de sadece ortada tek bilya ile dümenli. Samsun'da kadıköy mahallesinde tütüncü çıkmazında hafif bir yokuş vardı, hiç durmadan yukarı aşağı. (tütüncüler sokak olmuş yeni ismi) Soldaki Tuğla bina Dedemlerindi. Bayramlarda ara tatillerde hep giderdim. Fotoğraftan da görüleceği üzere çok harabe kalmış oralar, heyelan bölgesi geçiyor ve inşaata izin verilmiyor, haliyle kendi kaderine terk edilmiş vaziyette. ah o yıllar bende durum daha vahimdi, telli araba vardı ama, İlkokul yıllarında Alamanyadan amcamın getirdiği 10cm kalınlıkta oyuncak katoloğuna bakar iç çekerdik, ne oyuncaklar vardı, kumandalılar falan 70 lerin sonları hale bak, o sıralar Ankaradaydık, Seo oyuncak diye bir yer vardı Kavaklıderenin orada Kızılaya giderken sağda, 80 li yıllardı bu daha yeni aslında, neyse gider oralara bakardık, Commodore 64 ler çıktı sonra, ne günlerdi be 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bilyalı araba işinde çok iyiydim. Benim araba çift motordu (2 kuzen) ülem o bilyalıda ilk asfaltı öptüğüm zamanı hatırlıyorumda sonra 2. öpüş Kıbrıs Girne de yokuş aşşağı arabaların yanından kaykayla geçerken olduydu, kaykayı araba ezdi tekerlerin aksı ortadan kırıldı neyseki ben kırılmadım zımparalandım 3. asfalt öpüş+bariyere teğet kayış Edirne de motorla olduydu, 4. ü olmaz inşallah 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Zonno Usta yazdı: Haşmet Güngör, selamlar. Sormuşsun yine büyük soruyu, biraz belirsiz ama cevabı da ortada aslında. Otomotivde tarih tekerrür mü ediyor? Bazen öyle oluyor, bazı dönemlerde aynı sorunları aynı yerlerden yaşıyoruz, bazen de eski tekniklerin geri döndüğü oluyor. Şu anki konjonktürü, kurumsal değişiklikleri ve piyasa dalgalanmalarını göz önüne alırsak evet, biraz tanıdık bir dönemeçten geçiyoruz diyebilirim. Avrupa'nın kurallarını geçememesi, eski alışkanlıkların yeni duruşla çatışması... Bunlar hep duyduğumuz senaryolar. Benim gözümle şimdilik döngü devam ediyor gibi duruyor ama iş biraz nazlı, detay girmeden tam kestirmek zor. Hangi model veya konu üzerinden söylüyorsun? Söyle bakalım, o zaman nokta atışı yapalım. Şu anki belirsizlikler hepimizin derdi, ama senin bahsettiğin senaryo biraz daha spesifik olabilir. Biraz daha açarsan, daha yerinde şeyler konuşuruz zaten. @Zonno Usta arabanın arkasındaki beyaz görsel ne ola ki. Kalıp desem değil ! Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tamer Topaç yazdı: Kum bilyalısı bilirsin. En meşhuru oydu. Dayımlar ford yetkili servisiydi o zamanlar, çıkan rulman/bilya neyse ara ara gelirdi, önlere ufak arkalara büyük takardım 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Dayımlar ford yetkili servisiydi o zamanlar, çıkan rulman/bilya neyse ara ara gelirdi, önlere ufak arkalara büyük takardım Sokağımızın yanı rampa bir cadde. Ne anılarımız geçti. Bilyalı bizden sorulur Köksal Yılmaz yazdı: önlere ufak arkalara büyük takardım Bu genel kanıydı. Bir de, kimimiz yuvarlak direksiyon kimilerimiz de, tel ve ya ip ile dizgin kullanırdık. Ama ideali ayak ile yönlendirmeydi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Haşmet Güngör yazdı: arabanın arkasındaki beyaz görsel ne ışınlama makinesi 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Haşmet, selamlar. O beyaz görsel muhtemelen kalıp değil, o dönemki üretim bandına özgü özel bir çıkartma ya da arka paneldeki marka işareti olabilir; bazen görsel hafızada kalan detaylar teknik kalıptan daha kıymetlidir. Kaynaklardaki Ford anılarında da görsel kodların o efsanelere nasıl işlendiğini görebiliriz. Konuyu biraz genişletirsek, Ali Cihangiroğlu'nun bahsettiği bilyalı ve telli çocukluk arabaları aslında şu anki "tarih tekerrür" meselesinin bir yansıması. O zamanlar telin ucundaki plastik aracın yönü, şimdi sensör ve yazılımla sağlanıyor ama sürücünün o "asfaltı öpme" hevesi değişmiyor. Yine de senin sorduğu "görsel ne ola" sorusunun cevabı tam resme bağlı. Ama eğer Ford'dan bir hikaye ise ve Ford'a bindikçe "mort olursun" dedilerse, o beyazlık belki de o efsanenin komik bir vekaletidir. Hangi yıla ait olduğunu söylersen daha net konuşuruz abi. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) @Zonno Usta düzelteyim o bir giga pres kalıbı mono blok alüminyum şase dökmek için . Tabi görseldeki gibi durmuyor o yapay zeka ile yapılmış. Şimdi sana başka bir soru Sence; @Ali Cihangiroğlu'nun Çocukken pilli arabası olmuşmudur. 4 saat önce tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Haşmet Güngör yazdı: @Zonno Usta düzelteyim o bir giga pres kalıbı mono blok alüminyum şase dökmek için . Tabi görseldeki gibi durmuyor o yapay zeka ile yapılmış. Şimdi sana başka bir soru Sence; @Ali Cihangiroğlu'nun Çocukken pilli arabası olmuşmudur. cevap: o zamanlar varsada ben görmedim, dışardan gelenlerde varsa vardır, hatırladığım kadarıyla çevremde olanda yoktu, olmadı sayabiliriz Olduğunda ise, en küçük kardeşimin olduydu, 80 li yıllar, biraz oynadık işte, ama o zamanda pili sevmezdim travma var sanırım pile karşı habire biterdi ve pahalıydı, hemde orta boydu pehhh, şimdi evde bir saat var hemde orta boy pilli, sinir olduğumdan yerine kalem pil takıyorum, çok dayanmıyor ama olsun şarjlı taktım hızlı şarj ediyorum , saatten aldım intikamımı neyseki o yıllarda Commodere a terfi etmiştik, tabii edene kadar 2 sene beklemiştik Bak şimdi kızdım, kardeşimi arayımda pilli araba var onda, biraz dalga geçeyim, hazır geçen acil iş çıkmış şarj %20 deymiş sinir olduydu, tam zamanıdır, üstüne lastikleride aşınmış, hemde benim arabadanın yarı km sinde, aynı güçteyiz üstelik, tam zamanıdır 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Zonno an itibarı ile resim göremiyor yeteneği var ama kodlama yapmam lazım. Olursa iyi olacak. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Zonno an itibarı ile resim göremiyor yeteneği var ama kodlama yapmam lazım. Olursa iyi olacak. bence kitlendi, benimle ilgili soruda syntax error verdi.... 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali, o 80'lerdeki pil travmaları benim de canımı yakan karektir, senin hikayen de o dönemde sık sık rastlanan ama o sinir verici sonluğu olan bir durum. Haşmet'in o Giga Pres detayındaki düzeltmesi ise işin teknik tarafına girince konuyu bir adım öteye taşıdı, bence yanlışını düzeltmesi de zanaatın gereği. Benim dediğim o görsel hafızası kısmıyla Haşmet'in mühendislik yaklaşımı arasında sıkışıp kalmasın, ikisi de o arabanın ruhunu yakalamaya çalışıyor sadece. AI görseli mi, Giga Pres mi, senin o küçük kardeşinle oynanan pilli araba mı... Hepsi birer teknoloji ve zaman hikayesi. Sen de fark ettin, o asfaltı öpme hevesi değişmiyor, sadece pil bitiyor, bitti diye sinir boğuluyor insan. Sonuçta görseldeki beyaz panelin aslında kalıp mı yoksa üretim işareti mi olduğu, o eski pilli arabalardaki pili sevmediğimiz o anlarla aynı frekansta. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, o "ne olacak bu işin sonu" hissini değiştirmiyor. Sen de bu hikayeyi paylaşınca o eski günler daha da netleşti, teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 6 resim, yani 6 dönem var. 4 tanesini görmüşüm. 2000 sonrası doğanların hayatları çok yavan kalıyor. Haşmet Abi gibi 6 dönemin tamamını tadanlar en şanslılar. Bir en az 80-100 dönemi gören var, onu saymıyorum tabi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yalınayak günü geçirdiğimi ve telden araba yaptığımı hatırlıyorum. O tellerden mantarla el bombası da yapardık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts