Ayhan Asil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: 84 doğumluyum, bilyalımı kendim yapardım, çok keser kaybetmişim sağda solda tamir ederken (annem söyler) Karadenizlilik var mı sanki biraz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ayhan Asil yazdı: Karadenizlilik var mı sanki biraz 2 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çok kısada olsa telli deneyimim oldu Bilyalı pek sevmezdim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Serhat yazdı: Çok kısada olsa telli deneyimim oldu Bilyalı pek sevmezdim. Sen nirdesin Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Sen nirdesin O güzel adamlar beyaz bilyalılara binip gittiler Ormanlardayım hacı miss 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce az olan değerlidir. bugünün en büyük sorunu, bolluk, ulaşılabilirlik. tüketim çılgınlığı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce bolluk? Eskiden bir kova üzümü yerdim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bolluk? Eskiden bir kova üzümü yerdim. eskiden ejder yerdik. Hey gidi hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: eskiden ejder yerdik. Hey gidi hocam Pahalı diye yazın bile kavun alamıyordum. Eskiden çuval ile alırdık. Esnaf kahvaltıyı pidecide yapardı çocukluğumda. Çok şey sahibi olmaya başladık ama bunları elde etmek çok olağanüstü çok çalışmaya başladık. Babam emekli ikramiyesi ile (assubay emeklisi) bir ev bir yarım araba almıştı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts